Hyundai søker Digital Manager

Er du ekspert på digitale kundereiser og er vant med å optimalisere og teste for økt konvertering?

Vi ser etter deg som er ekspert på kundereise, har sterk teknisk kompetanse og kan styre opp de digitale rollene. Hyundai Motor Norway søker etter en medarbeider til stillingen som Digital Manager i markedsavdelingen.

Som Digital Manager i markedsavdelingen hos Hyundai Motor Norway vil du vil være ansvarlig for å optimalisere og forbedre digitale kundereiser og nettstedskonvertering for selskapet. I tillegg vil du planlegge, utvikle og iverksette digitale strategier som øker merkevarebevissthet og salg.

Som en del av dette arbeidet vil du sikre at nettstedet er brukervennlig og oppdatert med relevant innhold, samt optimalisere søkemotorer og søkeord for å øke synligheten. Du vil samarbeide tett med byråer, interne i Hyundai Motor Norge og Hyundai Motor Europa, og du vil også være ansvarlig for oppfølging av innleid webredaktør som publiserer innhold på nettsiden.

Med din ekspertise vil du være en viktig bidragsyter i å drive Hyundai Motor Norway fremover i den digitale verdenen. Som en del av dette vil du være ansvarlig for API-integrasjoner og lokal Cookie-standardisering. Du vil inngå som et viktig medlem i et lite team som skal gå fra 5 til 7 personer, som har hovedansvar for markedsføring, PR, produkt, digital forretningsutvikling, digital kundereise og bærekraft. Stillingen rapporterer til markedsdirektør.

Du er strukturert med sterke analytiske ferdigheter og har en nøyaktighet og organisert tilnærming til problemstillinger. Videre evner du å gjenkjenne prosessforbedringsmuligheter og implementere endring.

  • Utdanning og bakgrunn innen digital/markedsføring/e-handel etc. med fokus på utvikling av nettsider med kundereise i tankene
  • 5+ års erfaring med digital kundereise
  • Å jobbe med nettsider for et internasjonalt selskap kan være en fordel
  • Erfaring med drift av nettsider med både kommersiell og teknisk forståelse.
  • Ekspertbruker i Google Analytics
  • Solid erfaring med SEO og CRO-analyse
  • Behersker engelsk skriftlig og muntlig

I Hyundai kan vi tilby deg en svært spennende jobb hos en aktør som bidrar til å ta bilbransjen inn i fremtiden. Du vil få solid opplæring og impulser fra Hyundai i Norge og internasjonalt i tillegg til et kontaktnett hos leverandører og partnere. Hyundai Norge er en arbeidsplass hvor vi gir våre ansatte rom til å være den beste versjonen av seg selv, sammen med kollegaer og ellers i livet.

Vi tar ditt personvern på alvor. Vi ber deg derfor om å sende søknad og CV via lenken i annonsen som fører deg inn i Teft sitt rekrutteringssystem. Da kan vi behandle din søknad og dine opplysninger på en trygg og sikker måte.

Er dette av interesse for deg, søk på stillingen snarest.

Har du øvrige spørsmål kontakt Marte Palm Steen eller Veronika Jakobsson
Kontaktpersoner:

Marte Palm Steen

Rådgiver

412 66 666

marte@teft.no
linkedin icon

Veronika Jakobsson

Fagansvarlig prosjektleder

452 49 697

Veronika@teft.no
linkedin icon