Hyper søker kreativ Planner

Hyper har behov for å styrke seg med en kreativ planner for rask oppstart og i en periode på ca 6 mnd fremover. Rollen vil i første omgang være et vikariat / oppdrag, men på lengre sikt jobbes det mot muligheten for å gjøre rollen permanent.

Vi ser etter en planner, senior kreatør eller en erfaren innsiktsmedarbeider som optimalt sett har erfaring fra reklamebyrå eller et kreativt miljø, og som er spesielt god på å konvertere innsikt og målgruppeforståelse til gode briefer og konsepter sammen med kreatørene i byrået.

Stillingen kombinerer analytiske, strategiske og kreative ferdigheter og den rette kandidaten bør være sterkt kreativt orientert og ha evnen til å forstå både innsikt og målgrupper grundig. Planneren skal ta innsikt og skape inspirerende briefer i samarbeid med kreatører og kunder  – for å utvikle sterke og effektive konsepter og kampanjer.

Som kreativ Planner er du med på å forme den overordnede strategien for kampanjene og sikrer at de kreative konseptene vi presenterer er i tråd med kundens mål og budskap.

Stillingen er et 6-måneders vikariat /oppdrag, men med gode muligheter for videre ansettelse for rett kandidat. Hyper kan vurdere kandidater som kan jobbe 80-60% stilling om man er forhindret fra å gå inn i engasjementet full tid.

Hvem er du?
Du har sterke analytiske ferdigheter og meget god innsikts- og forretningsforståelse og vi tror du har jobbet mye med markedsundersøkelser / trender / analyse tidligere. Evnen til å arbeide i et team, kommunisere effektivt og håndtere tidsfrister er også viktige egenskaper for å lykkes i rollen.

Rollen krever en kombinasjon av kreativ og strategisk erfaring og er en sentral, spennende og dynamisk mulighet for deg som trives med å unnfange gode kreative konsepter i et av Norges ledende kreative miljøer.

Hvem er vi?
Hyper er en del av Ahead Group Norway. Vi holder til i superfine lokaler i Kongensgate 21 i Oslo sentrum. Her vil du jobbe tett på dyktige kollegaer på tvers av våre byråer og utnytte hele det brede fagmiljøet vi besitter. I Hyper er vi opptatt av faglig utvikling, kunnskapsdeling og en god balanse mellom jobb og fritid.

Vi tror på mennesker. Vi tror på ideer som flyr – og som kan endre holdninger og atferd. Vi tror på innsikt som lærer oss noe. Og vi tror på godt håndverk.

Om du vil bli en del av oss – vil vi gjerne høre fra deg!

Vi tar ditt personvern på alvor. Vi ber deg derfor om å sende søknad og CV via lenken i annonsen som fører deg inn i Teft sitt rekrutteringssystem. Da kan vi behandle din søknad og dine opplysninger på en trygg og sikker måte.

Er dette av interesse for deg, søk på stillingen snarest.

Har du øvrige spørsmål kontakt Camilla Bartnes, Henrik Sandberg eller Veronika Jakobsson
Kontaktpersoner:

Camilla Bartnes

Rådgiver

975 45 597

camilla@teft.no
linkedin icon

Henrik Sandberg

Daglig leder og rådgiver

907 39 816

henrik@teft.no
linkedin icon

Veronika Jakobsson

Fagansvarlig prosjektleder

452 49 697

Veronika@teft.no
linkedin icon