Hyper søker direktør for strategi og merkevare

Er du en klok strateg som vil være med å bygge fremtidens Hyper?

Hyper har vært gjennom en spennende reise de siste årene og er et resultat av fusjonering av to søsterbyråer; Hyper og Redink. Målet med fusjonen var å skape en helt unik møteplass for kreativitet, innhold, teknologi og strategi. I dag er Hyper et kraftfullt selskap med et unikt tjenestetilbud, med et av de bredeste og mest komplette kommunikasjonsmiljøene i Norge.

Fremover vil satsingen på content, reklame, strategi og kreativitet styrkes ytterligere for å forsterke kompetansen innen alle byråets fagfelt. Sammen med det som er blant landets fremste miljøer innen content marketing i Norge, kan byrået by på et unikt tjenestetilbud der kundens utfordringer løses i et helhetlig perspektiv. Dette har vi valgt å kalle “Hyper-metoden”.

Om rollen

I rollen som direktør for strategi og merkevare vil du få ansvar for å videreutvikle Hypers strategiske tjenesteområder, samtidig som du skal være en synlig og samlende frontfigur for byrået i møtet med kunder, men også internt. Du vil være med å legge planene og peke ut riktig retning for byråets videre utvikling i tett samarbeid med byråleder, både med tanke på organisering og fokus internt, men også ut mot våre nye og fremtidige kunder. 

Du vil ha det overordnede ansvaret for våre kunder og strategiske leveranser, sammen med ansvaret for inntekter. 

Som direktør for strategi og merkevare i Hyper vil du ha en sentral rolle i utviklingen i hele Ahead Group hvor Hyper skal være det strategiske og kreative lokomotivet.

Ta kontakt med Henrik Sandberg om du vil ha mer informasjon.

Vi tar ditt personvern på alvor. Vi ber deg derfor om å sende søknad og CV via lenken i annonsen som fører deg inn i Teft sitt rekrutteringssystem. Da kan vi behandle din søknad og dine opplysninger på en trygg og sikker måte.

Er dette av interesse for deg, søk på stillingen snarest.

Har du øvrige spørsmål kontakt Eivind Ruud Johnsen, Henrik Sandberg eller Martine Holen Instefjord
Kontaktpersoner:

Eivind Ruud Johnsen

Partner og rådgiver

922 82 349

eivind@teft.no
linkedin icon

Henrik Sandberg

Daglig leder og rådgiver

907 39 816

henrik@teft.no
linkedin icon

Martine Holen Instefjord

Prosjektleder og innholdsprodusent

452 99 838

martine@teft.no
linkedin icon