Huddly søker Digital Marketing Manager

Ønsker du å være del av et norsk gründereventyr og bidra til at våre smartkamera tar verden ytterligere med storm? Da er kanskje du vår nye Digitale Marketing Manager!

Huddly har i nesten 10 år utviklet nyskapende verktøy for teamsamarbeid. Basert i Oslo, kombinerer vi ekspertise på tvers av design, software og AI. Våre smartkameraer er designet for å gjøre det lettere for mennesker å kommunisere med hverandre og gir høykvalitets video, på alle store samarbeidsplattformer. Du kan lese mer om Huddly her.

Som Digital Marketing Manager hos Huddly, vil du få det strategiske og operative ansvaret for Huddlys digitale markedsføringsstrategi internasjonalt. Målet med rollen vil være å videreutvikle vår inbound strategi, og dermed skape interesse hos nye og eksisterende kunder og markeder. Du vil være en del av et team bestående av en tekstforfatter, art director, grafiske designer og web-utvikler. Sammen skal dere arbeide med å fortelle historien om Huddly sine produkter og merkevare. Ved bruk av bilder, video og visuelt materiell, skaper vi innhold som engasjerer og inspirerer.

Vi søker etter deg som er en kreativ strateg, som trives godt i et miljø som setter pris på mennesker som våger å tenke annerledes. Den riktige kandidaten brenner for digitale kanaler og vet hvordan skaper målbar verdi. Du er god på å vurdere ulike plattformer og strategier, og er ikke redd for å eksperimentere. Du tar totalansvar for prosesser i alt fra idé til implementering og evaluering. Med dine gode samarbeidsevner og relasjonsbygging har du påvirkningskraft både blant kollegaer, i nettverket ditt og mot samarbeidspartnere.

Vi tror at du:

  • Har 2-5 års operativ erfaring innen digital markedsføring fra byrå eller markedsavdeling
  • Har jobbet med AB-testing og optimalisering av salgs- og markedsbudskap, og er godt kjent med analyseverktøy som GA
  • Er en operativ ressurs med høy gjennomføringsevne
  • Ser det overordnede strategiske bildet
  • Er hands on og ikke redd for å ta eierskap for dine prosjekter

Vi tilbyr:

Hos Huddly vil du i stor grad være med på å forme din egen rolle i et internasjonalt, kreativt og dynamisk start-up miljø. Vi er opptatt av å ha et livlig miljø med mye humor, høy arbeidslyst, kreativitet og er opptatt av å få frem det beste i hverandre. I teamet vårt finner du blant annet utviklere, designere og maskinvareingeniører i verdensklasse, som jobber tett sammen for å skape det best mulige produktet. Vi tror også på at det er viktig å ha en god balanse mellom jobb og fritid, og tilbyr fleksibel arbeidstid hybridløsning med hjemmekontor. Vi er et inkluderende og mangfoldig selskap, og vet at dette er stor styrke for bedriften da våre forskjellige bakgrunner gir oss et bredere perspektiv. Dette er med på å gjøre at vi kan skape nye produkter og opplevelser.

Vi tar ditt personvern på alvor. Vi ber deg derfor om å sende søknad og CV via lenken i annonsen som fører deg inn i Teft sitt rekrutteringssystem. Da kan vi behandle din søknad og dine opplysninger på en trygg og sikker måte.

Er dette av interesse for deg, søk på stillingen snarest.

Har du øvrige spørsmål kontakt Anna Blom Rian eller Marte Thomassen Askeland
Kontaktpersoner:

Anna Blom Rian

Rådgiver

900 73 999

anna@teft.no
linkedin icon

Marte Thomassen Askeland

Prosjektleder

913 91 725

Marte.askeland@teft.no
linkedin icon