Høyskolen Kristiania søker Digital Prosjektleder

Er du en engasjert og fremtidsrettet digital prosjektleder?

Høyskolen Kristiania er en framtidsrettet høyskole, og er særlig opptatt av samfunnets behov for kompetanse og kunnskap. Ved å være innovative og nyskapende har høyskolen i over 100 år tilbudt morgendagens utdanninger. Derfor er vi opptatt av å skape en optimal digital brukeropplevelse for nåværende og fremtidige studenter.

Vi søker nå etter en digital prosjektleder til Markeds- og kommunikasjonsavdelingen som skal lede webutviklingsprosjekter på Høyskolen Kristiania. Vi har en ambisjon om å skifte ut våre gamle plattformer og implementere nytt  CMS, og dette vil være et viktig ansvarsområde for denne rollen. Det innebærer at du vil jobbe med å følge opp våre leverandører fra innsiktsfase, design og utvikling av løsning, og ha ansvar for fremdrift, testing og implementering. Vi ser etter deg som vil være en pådriver for videreutviklingen av våre digitale kanaler, både teknisk og innholdsmessig. Du vil i tillegg bidra med optimalisering og publisering i perioder og være en teknisk støttespiller ved videre utvikling av kundereiser og markedskampanjer.

Du har erfaring med å lede webutviklingsprosjekter og har god kunnskap om hvordan digitale plattformer fungerer og hvordan vi bør benytte disse for å skape gode digitale tjenester, bygge merkevare, nå våre forretningsmål og lage en knallgod kundereise for alle våre målgrupper. Vi ser etter en dyktig prosjektlederprofil, som er strategisk og resultatorientert med solid forretningsforståelse. Du er i tillegg engasjert og motiverende, med sterke kommunikasjonsevner. Denne rollen krever samhandling med flere avdelinger, og det er derfor viktig at du er en god relasjonsbygger, som samtidig kan jobbe selvstendig og har høy arbeidskapasitet.

Ønskede kvalifikasjoner

 • Relevant utdannelse på høyskole- eller universitetsnivå
 • Sterk prosjektledererfaring enten fra bedrift eller byrå, helst fra implementering av tekniske/IT-løsninger/webprosjekter
 • Sterk digital kompetanse
 • Erfaring med agile metoder/lean
 • Erfaring fra samarbeid med utviklere og designere enten fra byrå eller fra kundesiden
 • God kjennskap til Episerver, WordPress og gjerne andre publiseringsverktøy, men det viktigste er at du har god forståelse for webteknologier.
 • Kjennskap til SEO og evt. noe HTML
 • Har du kjennskap til systemarkitektur, backend utvikling og integrasjoner er det en fordel, men ikke et krav
 • Erfaring med bruk av prosjektstyring- og samhandlingsverktøy som Jira og Slack eller lignende
 • Gode kommunikasjonsevner på norsk og engelsk, muntlig og skriftlig
 • Gjerne erfaring med e-handelsløsninger

Hva vi tilbyr

Vi tilbyr spennende og utfordrende oppgaver i en av Norges ledende utdanningsinstitusjoner i vekst, sentralt i Oslo sentrum. Du vil ha en variert og fleksibel arbeidshverdag, preget av et godt arbeidsmiljø og gode kolleger. Siden vi er en utdanningsinstitusjon, kan vi også tilby gode utviklingsmuligheter både faglig og personlig.

 

Vi tar ditt personvern på alvor. Vi ber deg derfor om å sende søknad og CV via lenken i annonsen som fører deg inn i Teft sitt rekrutteringssystem. Da kan vi behandle din søknad og dine opplysninger på en trygg og sikker måte.

Er dette av interesse for deg, søk på stillingen snarest.

Har du øvrige spørsmål kontakt Anna Blom Rian eller Eivind Ruud Johnsen

Kontaktpersoner:

Anna Blom Rian

Anna Blom Rian

linkedin icon

Rådgiver

900 73 999

anna@teft.no
Eivind Ruud Johnsen

Eivind Ruud Johnsen

linkedin icon

Partner og rådgiver

922 82 349

eivind@teft.no