Hatteland Technology søker Digital Content Specialist

Blir du motivert av å gjøre ny teknologi og komplekse løsninger om til god kommunikasjon? Hatteland Technology er en global teknologipartner for systemintegratorer innen et bredt spekter av bransjer. Vårt mål er å tilby one-stop-shop teknologiløsninger skreddersydd for våre kunders verdikjeder. Vårt tilbud inkluderer løsninger innen skjermer, panel-PCer, industriell databehandling, nettverk, kamera og overvåking, og programvare. Selskapet betjener en rekke kjente nasjonale og internasjonale kunder, og omsetter i år for over 600millioner.

Hatteland Technology har 9 kontorer i 7 land med hovedkontoret i Aksdal på Vestlandet, hvor mesteparten av aktivitetene innen forskning & utvikling, produktutvikling og produksjonen foregår. Vi har salgsavdelinger flere steder, bl.a. annet på Lysaker, utenfor Oslo, hvor markedsavdelingen holder til. Markedsavdelingen teller i dag fire hoder og søker nå etter en Digital Content Specialist til å levere godt tekstinnhold til ulike flater.

Innhold er en viktig del av vår kommunikasjon, og med denne stillingen søker markedsavdelingen en «doer» som evner å oversette de teknologiske begrepene til noe som både er forståelig, interessant og kommersielt. Altså søker vi etter en person med interesse og forståelse for teknologi, som også har en god penn og ypperlig formidlingsevne. Det er i skjæringspunktet mellom fagterminologi og kommersielt innhold magien skjer.

Du vil jobbe tett på et avansert teknisk miljø som jobber med innovasjon og utvikling innen et felt som er kritisk for våre kunder. Det blir din jobb å utvikle innhold som belyser mulighetene som ligger i teknologien gjennom gode budskap og tekstinnhold til ulike flater som nettsider, brosjyremateriell, artikler, nyhetsbrev, SoMe og presentasjoner.

Du vil jobbe i et dynamisk team med dyktige medarbeidere med høy grad av interaksjon med de andre avdelingene, spesielt produkt- og salgsavdelingene. Markedsavdelingen bruker Hubspot som marketing, CRM og support-system, så du vil ha tilgang på rapporter og innsikt som gir deg kunnskap om hva som fungerer, og hva som ikke gjør det.

Som Digital Content Specialist vil du bli en viktig brikke i arbeidet med å sørge for at Hatteland Technology treffer godt med relevant innhold i rett kanal, til rett tid. Du vil ha en bredere rolle enn de fleste som jobber med innhold, ettersom teamet jobber tett og tverrfaglig med alle kanaler og plattformer.

Selskapet har ambisjoner om vekst og ønsker i større grad å nå ut til og påvirke leddene foran innkjøperne hos kundene, slik at samarbeidspartnere virkelig forstår nytten av å samarbeide og kjøpe tjenester fra Hatteland Technology.

Din bakgrunn:

Vi tror du er en digital markedsfører, skribent eller tekstforfatter med interesse for teknologi. Du må gjerne ha et “ingeniør-hode” kombinert med god formidlingsevne, og er en som snakker godt med fagspesialister så vel som mannen i gata. Du er proaktiv har gode samarbeidsevner, og er en som leverer til satte tidsfrister. Det meste av innholdet som produseres er rettet mot et globalt marked, så gode engelskkunnskaper er en forutsetning.

Vi tilbyr:

En spennende rolle i et norsk tech-industriselskap som jobber i et globalt marked. Kundene er store selskaper innen maritim-, industriell-, forsvar, sikkerhet- og retail industrien. For våre kunder er sikkerhet og effektive informasjonssystemer  kritiske, og utviklingen innen teknologi og bærekraft er rask og har store ringvirkninger. En kommunikasjonsrolle i Hatteland Technology betyr at du vil jobbe med å kommunisere våre produkter og løsninger, både i praksis og på et langt mer overordnet nivå.

Vi tar ditt personvern på alvor. Vi ber deg derfor om å sende søknad og CV via lenken i annonsen som fører deg inn i Teft sitt rekrutteringssystem. Da kan vi behandle din søknad og dine opplysninger på en trygg og sikker måte.

Er dette av interesse for deg, søk på stillingen snarest.

Har du øvrige spørsmål kontakt Jannicke Østlie eller Julie Kase
Kontaktpersoner:

Jannicke Østlie

Rådgiver i Teft og Daglig leder LAB3 Talent

952 52 565

jannicke@teft.no

Julie Kase

Prosjektleder og Innholdsprodusent

938 85 004

Julie@teft.no
linkedin icon