Harald A. Møller søker kommunikasjonsrådgiver

Som vår nye kommunikasjonsrådgiver og pressebilansvarlig, er du en viktig bidragsyter i arbeidet med å forsterke merkevarene våre gjennom raske leveranser og god oppfølging av store og små kommunikasjonsoppgaver.

På tvers av merkeavdelingene i Harald A. Møller AS, som utgjør Volkswagen, Audi, CUPRA, SEAT og Skoda, serverer vi daglig samarbeidspartnere, journalister og andre eksterne partnere produktinformasjon. Som kommunikasjonsrådgiver og pressebilansvarlig, skal du bidra til at denne informasjonsflyten går smidig, raskt og presist.

Jobben gjør du i samarbeid med kommunikasjonssjefene for de respektive merkene, samt øvrig ledelse i Harald A. Møller. Dette innebærer at du jobber på tvers av merkene. Dette er en nyopprettet stilling med varierte oppgaver, fra logistikken rundt pressebilene til Harald A. Møller AS, til arbeidet med å posisjonere merkene i møte med media.

En viktig del av rollen blir et særskilt ansvar for pressebilene i Harald A. Møller. Det innebærer ansvaret for logistikken rundt utlån og innleveringer, vask, vedlikehold, dekkskift, samt kontroll på utlånskalendere. I rollen jobber du også tett med andre relevante ressurser rundt planlegging av kjøp og utstyrssammensetninger for pressebiler.   

Du vil bidra med kreative idéer, løpende research, tekst og levende bilder for Harald A. Møllers egne flater, samt bistå i utarbeidelse av pressemeldinger og redaksjonelt innhold. I tillegg vil du bistå øvrige kollegaer med forberedelser til konferanser, messer og arrangementer.

Vi har ambisjoner om å lage mer innhold, og det er stort spillerom i stillingen for å ta ansvar for innholdsproduksjon til eksterne og interne flater.    

Vi legger vekt på at du:

  • Har god skriftlig og muntlig fremstillingsevne på både norsk og engelsk
  • Er utadvendt, kundeorientert og tillitsskapende med gode samarbeidsevner
  • Er strukturert
  • Har ambisjoner om, og forutsetninger for, å bli en initiativrik og dreven kommunikasjonsrådgiver 
  • Er interessert i teknologi og bærekraft knyttet til bil og bilindustrien
  • Har relevant utdanning eller erfaring, gjerne innen kommunikasjon/journalistikk/markedsføring
  • Erfaring med produksjon av filmer og tekster egnet for ulike flater internt og eksternt

Som kommunikasjonsrådgiver i Harald A. Møller kan vi tilby en utfordrende stilling i Norges ledende bilkonsern, med gode utviklingsmuligheter og konkurransedyktige betingelser. Du blir en del av et entusiastisk og ambisiøst miljø og en sterk bidragsyter i arbeidet med å videreutvikle kommunikasjonsarbeidet i Harald A. Møller AS, på tvers av alle merkene selskapet representerer i det norske markedet.     


Siste frist for å søke er 16. august 2021 og vi behandler søknadene fortløpende.

Vi tar ditt personvern på alvor. Vi ber deg derfor om å sende søknad og CV via lenken i annonsen som fører deg inn i Teft sitt rekrutteringssystem. Da kan vi behandle din søknad og dine opplysninger på en trygg og sikker måte.

Er dette av interesse for deg, søk på stillingen snarest.

Har du øvrige spørsmål kontakt Lene Forfang Paterson eller Eivind Ruud Johnsen
Kontaktpersoner:

Lene Forfang Paterson

Prosjektleder

48 22 38 99

lene@teft.no
linkedin icon

Eivind Ruud Johnsen

Partner og rådgiver

922 82 349

eivind@teft.no
linkedin icon