Gyro søker rådgiver

Vil du jobbe som rådgiver til nytt forretningsområde i Norges ledende eventbyrå?

Er du en ambisiøs rådgiver med erfaring fra byrå eller merkevare- som ønsker å jobbe med de mest spektakulære merkevareopplevelsene i Norden? Da er du den rådgiveren vi ser etter!

Gyro søker nå en rådgiver som kan være med å bygge vårt nyeste forretningsområde Brand Activation. Vi tror sterke live-opplevelser er en viktig del av markedsmixen, og Gyro er Norges sterkeste miljø for denne type opplevelsesbasert kommunikasjon. Vi jobber med kunder som Netflix, Vipps, Innovasjon Norge, Munch, DNB og Gjensidige.  

Som rådgiver i Gyro blir du del av den viktigste kontaktflaten vi har mot markedet, og du blir toneangivende for å skape vår posisjon i markedet. Både gjennom generell tilstedeværelse i markedet, og gjerne synlighet i media og/eller på bransjearenaer. 

Vi er avhengig av gode kunderelasjoner, og vi ønsker at våre rådgivere jobber kontinuerlig med å pleie eksisterende relasjoner, samt stadig utvide eget nettverk. Våre rådgivere holder seg oppdaterte og fremstår faglig trygge innen event- og kommunikasjonsfaget, overfor både kunder og kolleger. 

Som rådgiver er en svært viktig oppgave å sørge for omsetning hos Gyro. I et prosjekt vil du være lederen av et kryssdisiplinært kundeteam, og du setter standarden for våre leveranser og tilstreber alltid å levere tilbud, pitcher og prosjekter i tråd med Gyros høye kvalitetsnivå. Du har stor frihet til å definere hvilke aktiviteter som skal til for å nå ditt omsetningsmål, samtidig som du iverksetter aktiviteter og initiativer som bidrar til at du når ditt mål. 

Som person er du en sterk relasjonsbygger som samarbeider godt med teamet ditt, samtidig som du er selvgående og ambisiøs. Du har en always-on-tankegang og er en modig rådgiver som kan formidle budskap og ideer på en overbevisende måte, som skaper engasjement og tillit, både internt og hos kunder. Er du i tillegg faglig sterk? Da tror vi du er en god match for denne rollen.

Kompetansekrav:

  • Dokumenterte resultater innen salg og kundeutvikling innenfor byrå
  • Dokumenterte resultater innenfor marketing – med hovedvekt på digitalt og gjerne live stunts
  • Høyere utdanning innen business, marketing, ledelse
  • Erfaring fra reklamebyrå, digitalt byrå, management consulting eller fra kundesiden
  • Office-pakken

Vi ser etter kandidater som har kunnskap innenfor en eller flere av disse områdene: 

  • Merkevarestrategi
  • Content marketing
  • Performance marketing
  • Innsikt og analyse
  • Kanalforståelse og kanalkoreografi

Om Gyro

Vi er Gyro – Norges ledende eventbyrå. Vi leverer personlige, fysiske og virtuelle opplevelser. Vi har levert tjenester til næringslivet, organisasjoner og offentlig sektor i mer enn 30 år. Våre eventer spenner seg fra storslåtte åpne folkefester, store og små̊ faglige konferanser, til spektakulære feiringer i stort og smått format og ikke minst digitale løsninger. Vi er lidenskapelig opptatt av å skape verdi og opplevelser – for merkevarer, virksomheter og mennesker – samtidig som vi setter minst mulig avtrykk på planeten vår. Vi skal ha det gøy og vi skal være lønnsomme.

Mission «We accelerate people, cultures and brands»

Vi tar ditt personvern på alvor. Vi ber deg derfor om å sende søknad og CV via lenken i annonsen som fører deg inn i Teft sitt rekrutteringssystem. Da kan vi behandle din søknad og dine opplysninger på en trygg og sikker måte.

Er dette av interesse for deg, søk på stillingen snarest.

Har du øvrige spørsmål kontakt Jannicke Østlie eller Julie Kathrine Andresen
Kontaktpersoner:

Jannicke Østlie

Rådgiver i Teft og Daglig leder LAB3 Talent

952 52 565

jannicke@teft.no

Julie Kathrine Andresen

Prosjektleder

926 28 088

julie.andresen@teft.no
linkedin icon