Good For Me søker Digital Markedskoordinator

Good For Me AS er et selskap i stor vekst, og vi ser nå etter en digital markedskoordinator som skal ha ansvar for selskapets digitale markedsaktiviteter. Vi har store planer for produktutvikling og videre ekspansjon til nye markeder i tiden fremover, og til dette oppdraget kreves det flinke folk.

Vi ser etter en idérik person  som er opptatt av resultater og som har en stor lidenskap for jobben. For å passe i denne rollen  må være analytisk og jobbe strukturert da du vil være involvert i store deler av markedsføringsarbeidet og selskapet generelt. 

Vi tror du er en person som har bakgrunn fra mediebyrå eller lignende stilling, og som har veldig god oversikt og kontroll på digital markedsføring på tvers av ulike plattformer og samtidig kan se dette i sammenheng med den totale mediemiksen. Du har jobbet både med planlegging, gjennomføring og optimalisering av kampanjer, følger med på hva som skjer i markedet og er ikke redd for for å teste nye verktøy og løsninger. 

Dine viktigste arbeidsoppgaver:

  • Være med på å lage og ta ansvar for aktiviteter i årlig markedsplan, samt måle effekt av markedsaktiviteter og analysere disse.
  • Strategisk og operativt ansvar for betalt markedsføring via automatiserte kjøp, Google Marketing Platform, Facebook business manager, Snapchat ads manager, Adwords SEO & SEM, samt har god kjennskap til ulike annonseplattformer (f.eks. Adform og DoubleClick). 
  • Planlegge, strukturere og gjennomføre kampanjer.
  • Testing og effektdokumentasjon for optimalisering i alle deler av salgs- og markedsarbeidet.
  • Være kontaktpunkt til mediebyrå.

Kvalifikasjoner: 

  • Minimum 2-3 års relevant erfaring.
  • Høyere utdannelse innenfor markedsføring, økonomi eller lignende.
  • Solid erfaring fra Google Ads, automatisere kjøp, Facebook Business Manager, Snapchat Ads Manager, Google SEO & SEM, Google Analytics og kan vise til konkrete resultater.
  • Erfaring med analyseverktøy som Google Analytics (gjerne sertifisering), Adform, Facebook Business Manager, Snapchat Ads Manager Google Adwords og Google Tag manager e.l. 
  • Gode skriveferdigheter på norsk og engelsk.

Vi tilbyr en utfordrende og spennende stilling i et ungt, innovativt og sosialt miljø sentralt i Oslo. Good For me er et selskap i stor vekst, og det foreligger gode muligheter for karriereutvikling. Vi er en hyggelig gjeng som har det morsomt på jobb, og du vil være en viktig brikke i hvordan vi utvikler oss som selskap videre. 

Vi tar ditt personvern på alvor. Vi ber deg derfor om å sende søknad og CV via lenken i annonsen som fører deg inn i Teft sitt rekrutteringssystem. Da kan vi behandle din søknad og dine opplysninger på en trygg og sikker måte.

Er dette av interesse for deg, søk på stillingen snarest.

Har du øvrige spørsmål kontakt Katrine Toven eller Eivind Ruud Johnsen
Kontaktpersoner:

Katrine Toven

Rådgiver

907 60 718

Katrine@teft.no
linkedin icon

Eivind Ruud Johnsen

Partner og rådgiver

922 82 349

eivind@teft.no
linkedin icon