Go-Ahead søker salgs- og markedssjef

Er du en leder som vil posisjonere en spennende aktør i jernbanebransjen gjennom salgs- og markedsaktiviteter som gir kundene de beste togopplevelsene?

Go-Ahead er en av Storbritannias største kollektivoperatører, og har i de senere årene også etablert seg andre steder i verden, som i Singapore, Tyskland, Irland og Norden. I Norge har vi driftet Sørtoget og lokaltrafikken på Jærbanen siden desember 2019. Vi er opptatt av å levere den beste tjenesten til våre kunder og samtidig utfordre sektoren til å tenke nytt, nettopp for å levere et enda bedre togtilbud. Vi ser nå etter en salgs- og markedssjef som kan lede kommersiell avdeling gjennom dette arbeidet og utvikle Go-Ahead videre i Norge. 

Vi søker en erfaren leder som vil bidra til å posisjonere Go-Ahead gjennom salgs- og markedsaktiviteter. Vi ser etter deg som har et kommersielt gen og er glad i salg. Du trigges av å finne nye måter for inntjening og ser muligheter i markedet. Du vil eie hele kundereisen fra a til å, der det å definere selve togopplevelsen vil stå sentralt. Du vil ha ansvaret for merkevaren, og utviklingen av gode kundeopplevelser i tråd med denne.

Du ser verdien av et sterkt faglig team og vil bygge et godt salgs- og markedsteam som er plassert på ulike steder i landet. Evnen til å jobbe strategisk, men samtidig kunne dykke ned i detaljene og bidra til å dra lasset er viktig. Rollen krever god kommersiell forståelse og evnen til å forstå kunder og kundereisen gjennom analyser og innsikt. Dersom du i tillegg har erfaring med kommunikasjon er dette av god verdi, men er ikke avgjørende for stillingen.

Sentrale ansvarsområder / arbeidsoppgaver:

  • Sørge for at Go-Ahead drives kommersielt og at inntjening optimaliseres
  • Planlegge, budsjettere og gjennomføre salgs- og markedsaktiviteter
  • Økt inntjening gjennom en god salgskultur og være en pådriver for nye områder for inntjening
  • Ansvarlig for merkevare, profil og posisjonering
  • Sørge for kundeorientert utvikling av produkter og tjenester i hele kundereisen, gjennom løpende innsikt og analyse av kundeopplevelsen
  • Sikre gode relasjoner til ulike samarbeidspartnere og interessenter 
  • Ansvarlig for internt og ekstern kommunikasjonsplan og være en trygg rådgiver innenfor kommunikasjon for øvrige ledere og kollegaer
  • Analyse og rapportering til ledergruppen og andre avdelinger internt

Vi ser etter en faglig trygg leder med god oversikt. Du er strukturert og god til å prioritere for deg og teamet gjennom tydelig retning. Du er løsningsorientert og har stor gjennomføringsevne. Som person er du målrettet, uredd og tør prøve noe nytt. Du er ikke redd for å selv stikke hendene ned i grøten, men klarer til enhver tid å ha det overordnede bildet med fokus på hvor vi skal. Stillingen vil ha en sentral rolle i Go-Ahead Norges lederteam og rapporterer til administrerende direktør. 

Kompetanse:

  • Utdanning innenfor markedsføring og økonomi
  • Ledererfaring innenfor salg – og markedsføring/kommunikasjon

Go-Aheads togdrift er i den sør- og sørvestlige landsdelen, med kontorer i Oslo, Kristiansand og Stavanger. Hoveddelen av selskapets organisasjon er plassert i Stavanger, mens denne stillingen er geografisk plassert på vårt Oslo-kontor. Noe reisevirksomhet må påregnes. 

Våre verdier er pålitelig, nyskapende og samspillende og dette gjenspeiles i alt vi gjør. Om du føler deg motivert av disse verdiene, er du rett person for oss. Våre overordnede mål er flere og mer fornøyde kunder, og virksomheten er bygd på tillit til mennesker, handlekraft, utvikle gode relasjoner og hele tiden ligge ett skritt foran. Vi gleder oss til å få deg på laget som vil være med å lede oss videre i denne retningen, og ser frem til å ønske deg velkommen om bord!

Vi tar ditt personvern på alvor. Vi ber deg derfor om å sende søknad og CV via lenken i annonsen som fører deg inn i Teft sitt rekrutteringssystem. Da kan vi behandle din søknad og dine opplysninger på en trygg og sikker måte.

Er dette av interesse for deg, søk på stillingen snarest.

Har du øvrige spørsmål kontakt Anne Røkenes eller Julie Kathrine Andresen
Kontaktpersoner:

Anne Røkenes

Rådgiver

971 44 000

anne@teft.no
linkedin icon

Julie Kathrine Andresen

Prosjektleder

926 28 088

julie.andresen@teft.no
linkedin icon