GK Norge søker kommunikasjonssjef

Vil du jobbe med kommunikasjon og bærekraft for Skandinavias ledende tekniske entreprenør?

GK ønsker å styrke og profesjonalisere sitt kommunikasjonsarbeid, og ser nå etter en engasjert og initiativrik medarbeider til en nyopprettet stilling som kommunikasjonssjef til GK Norge. Du er opptatt av smart kommunikasjon og har utpreget teft for historiefortelling. Med utgangspunkt i GKs verdier, visjon og merkevareplattform skal du styrke og videreutvikle vår merkevare gjennom integrert og helhetlig kommunikasjonsarbeid, både internt og eksternt. Les mer om GK Norge her.

Du skal drive kommunikasjonsfaglig rådgivning mot ledelsen, samt utvikle og gjennomføre effektive og virkningsfulle kommunikasjons- og markedstiltak som styrker GKs posisjon og omdømme, samt skaper motiverte og engasjerte medarbeidere. 

I denne rollen vil du jobbe med organisasjonen på flere nivåer og få samarbeide med kompetente og engasjerte kollegaer både i Norge og resten av Skandinavia. Din stilling vil være sentral for hvordan GK i tiden fremover skal jobbe operativt og strategisk med  verdiskapende og effektiv kommunikasjon.

Ansvarsområder og arbeidsoppgaver:

  • Lede kommunikasjons- og markedsarbeidet i GK Norge
  • Være en aktiv bidragsyter til videreutvikling og implementering av GK Gruppens kommunikasjonsstrategi
  • Utarbeide og gjennomføre målbare kommunikasjons- og markedsplaner
  • Være en god kommunikasjonsrådgiver for ledelsen 
  • Produsere og publisere engasjerende innhold av høy kvalitet basert på god målgruppeforståelse og innsikt
  • Bidra til selskapets tilstedeværelse og utvikling i digitale kanaler
  • Bidra strategisk og operativt med medieinnsalg og håndtering av henvendelser fra media
  • Ansvar for sosiale medier i GK Norge, i tett samarbeid med kommunikasjon på konsern
  • Utvikle interne kommunikasjonsplaner som synliggjør strategi, støtter endringsprosesser og bidrar til å skape engasjerte og motiverte medarbeidere
  • Bidra i selskapets employer branding-arbeid, sammen med HR-avdelingen

Kvalifikasjoner:

Vi ser etter en allsidig kommunikatør som også har forståelse og interesse for markedsføring. Du må være nysgjerrig og analytisk, ha god forretningsforståelse og evne å overføre GKs strategiske fokus til ditt arbeid med kommunikasjon. Det er en fordel om du også har erfaring med bruk av digitale kanaler for publisering, spredning og måling/analyse.

Du trives med et høyt tempo og  drives av å inkludere og engasjere dine omgivelser. Du er en utpreget lagspiller og du har gjerne erfaring med å lede og samhandle med tverrfaglige team og mange ulike interessenter. Du har relevant høyere utdanning og erfaring fra tilsvarende rolle, som kommunikasjonsrådgiver eller kommunikasjonssjef i lignende miljø/byrå. Du er interessert i trender og nye muligheter og inspireres av å kunne få benytte dette i ditt daglige arbeid. Og, du har særdeles god skriftlig og muntlig fremstillingsevne.

Stillingen rapporterer til ledelsen i GK Norge, og du vil inngå i et faglig nettverk på tvers av konsernet med kommunikasjonsfaglige ressurser både på konsernnivå og i Norge, Sverige og Danmark.

Vi tar ditt personvern på alvor. Vi ber deg derfor om å sende søknad og CV via lenken i annonsen som fører deg inn i Teft sitt rekrutteringssystem. Da kan vi behandle din søknad og dine opplysninger på en trygg og sikker måte.

Er dette av interesse for deg, søk på stillingen snarest.

Har du øvrige spørsmål kontakt Katrine Toven, Elisabet Rye eller Eivind Ruud Johnsen
Kontaktpersoner:

Katrine Toven

Rådgiver

907 60 718

Katrine@teft.no
linkedin icon

Elisabet Rye

Rådgiver/prosjektleder

915 47 093

elisabet@teft.no
linkedin icon

Eivind Ruud Johnsen

Partner og rådgiver

922 82 349

eivind@teft.no
linkedin icon