Gjerholm søker senior prosjektleder

Har du erfaring fra kreativt byrå, og teft for å lede prosesser innen design og kommunikasjon med stødig hånd? Trives du med, og er du en som holder hodet kaldt når du får håndtere flere parallelle prosjekter?   

Gjerholm leverer design og kommunikasjon på tvers av kanaler og disipliner, og vi trenger deg som kan hjelpe oss å levere enda mer til både nye og kjente kunder.

Vi søker nå en prosjektleder med erfaring fra å jobbe i kreative miljøer, og som liker å sørge for at både kunder og kollegaer får det de trenger gjennom varierte oppdrag og prosjekter. Vi ser etter deg som uanstrengt ivaretar ulike prosesser og behov, og bygger relasjoner både internt og eksternt. I Gjerholm blir vi glade av å jobbe sammen med folk som er selvgående, håndterer ulike arbeidsoppgaver, og er kreative, nysgjerrig og utforskende.

Hva vil du gjøre som prosjektleder?

Som prosjektleder hos oss vil du ha ansvaret for å følge opp oppdrag og prosjekter for små og store kunder, og sørge for at vi leverer det som er avtalt. Vi har  oppdrag av varierende størrelse som spenner over alt fra design og profil, via kommunikasjonskonsepter, kampanjer og events, til nettsider og digitale løsninger. For å lykkes i rollen er det viktig at du evner å bygge gode relasjoner med kundene over tid, og at du i tillegg til å fungere som rådgivende part også tør å utfordre kundene ved behov. 

Som prosjektleder hos oss sikrer du gode prosesser ved å samarbeide med kollegaene dine for å legge gode planer, fordele tiden smart og sikre at vi får betalt for jobben vi gjør. Det er viktig at du har forståelse for de ulike kreative prosessene og vår interne dynamikk. Du forstår deg på designeren, konseptutvikleren, AD’en, UX’ern og FrontEnd’ern, og har kjennskap og innsikt i oppgavene de utfører. Som vår stødige prosjektleder sørger du for at vi får det beste ut av laget slik at vi sammen løser kundens design- og kommunikasjonsbehov på best mulig måte.

Du vil helt sikkert måtte mase litt på kollegaer om å få ferdig timelister, på kunder om å få godkjenning på et utkast, og på underleverandører om å få priser. Det vil imidlertid være glemt når du ser at prosjektet ble levert på tiden, kunden er kjempefornøyd og kollegaene er glad for at du holdt i alle trådene.

Hvem er du?

Vi har en idé om hvem du er, men om ikke alt dette stemmer for deg, må du gjerne søke likevel:

  • Du har minst 5 års erfaring som prosjektleder i reklame-, PR-, design- eller techbyrå, eller et annet utpreget kreativt miljø
  • Du liker å ha struktur og klare planer og evner også å formidle de til kunder og kollegaer
  • Du tar endringer og utfordringer med et smil og går raskt over til å se løsninger
  • Du har gode samarbeids- og kommunikasjonsevner, og trives med å bidra til utvikling av et hyggelig, uformelt og til tider hektisk miljø
  • Du har god økonomisk sans og forretningsforståelse, og skjønner hvordan man får betalt for godt arbeid
  • Du har fokus på fremdrift og leveranser, og hjelper alle å nå våre felles mål

Hva kan Gjerholm tilby?

Vi tilbyr en sentral rolle i et uformelt og inspirerende miljø, for den som ønsker å være med på en opptur. Du vil få mulighet til å påvirke og forme byråets videre fremtid, og vi utvider gjerne dersom du lykkes så godt at du har behov for flere å jobbe sammen med. 

Gjerholm AS er et byrå som leverer kreative tjenester innenfor design og kommunikasjon. Byrået er en del av Merkur Gruppen og består av 11 personer med variert spisskompetanse innen design, reklame og kommunikasjon. Vi jobber hardt for å skape resultater, i alle kanaler og på alle mulige flater, gjennom innsikt, kompetanse og kreativitet. Nå skal vi bli flere!

Vi holder til i helt nyoppussede og flotte lokaler i Prinsens gate 2c i Oslo sentrum, og hos oss har ansatte også mulighet for å jobbe fra hjemmekontor.

 

Vi tar ditt personvern på alvor. Vi ber deg derfor om å sende søknad og CV via lenken i annonsen som fører deg inn i Teft sitt rekrutteringssystem. Da kan vi behandle din søknad og dine opplysninger på en trygg og sikker måte.

Er dette av interesse for deg, søk på stillingen snarest.

Har du øvrige spørsmål kontakt Camilla Bartnes eller Julie Kase
Kontaktpersoner:

Camilla Bartnes

Rådgiver

975 45 597

camilla@teft.no
linkedin icon

Julie Kase

Prosjektleder og innholdsprodusent

938 85 004

Julie@teft.no
linkedin icon