Gjensidige søker Prosjektleder sponsing og event

Ønsker du å bidra til samfunnsengasjement, bærekraft og økt engasjement med eventer og sponsing?

I markedsavdelingen til Gjensidige jobber det et team med ansvar for sponsing og eventer. Teamet vårt er ansvarlige for sponsoravtalene med Norges Håndballforbund, Friidrettsforbundet, Oslo Maraton, Palmesus, Karsten Warholm m.fl. Det innebærer at vi jobber med merkevarebygging, ideutvikling, kommunikasjonskonsepter og eventer for å øke kjennskap, styrke vårt omdømme og engasjement både internt og eksternt. Nå er det mange store og små aktiviteter som skal planlegges og gjennomføres i nær fremtid, og vi har behov for en prosjektleder som er tilgjengelig for rask oppstart.

 

Vi ser etter deg som har erfaring med å jobbe som koordinator eller prosjektleder i en markedsavdeling eller byrå, og som ser etter en mulighet til å jobbe med et motivert, happy og samkjørt team. I rollen vil du ha bred kontaktflate, både internt i markedsavdelingen og Gjensidige for øvrig, samt med eksterne leverandører, kunder og publikum. Du vil jobbe med kjente profiler innen idrett og kultur, og vil få gleden av å møte kunder og folk i mange forskjellige sammenhenger. Dagene er aldri like hos oss, og du må kunne ta i et tak og ta raske beslutninger sammen med teamet. Du er fleksibel og ryddig, og trives i kulissene når du vet at det som skjer på scenen fungerer, takket være deg.

Vi ser etter deg som:

  • Har noen års erfaring med prosjektledelse
  • Har stor interesse for markedsføring og kommunikasjon
  • Er praktisk anlagt og handlekraftig
  • Har struktur, kontroll og ro
  • Kommuniserer med humør og entusiasme
  • Har førerkort klasse B

 

Stillingen er i første omgang et engasjement i en periode med mange prosjekter, men det vil være gode muligheter for rett person.

Vi tar ditt personvern på alvor. Vi ber deg derfor om å sende søknad og CV via lenken i annonsen som fører deg inn i Teft sitt rekrutteringssystem. Da kan vi behandle din søknad og dine opplysninger på en trygg og sikker måte.

Er dette av interesse for deg, søk på stillingen snarest.

Har du øvrige spørsmål kontakt Elisabet Rye eller Pia Kind
Kontaktpersoner:

Elisabet Rye

Rådgiver

915 47 093

elisabet@teft.no
linkedin icon

Pia Kind

Prosjektleder

922 12 829

Pia@teft.no
linkedin icon