Gjensidige Bank søker Digital Editor (vikariat)

Vi søker en kreativ og dyktig digital editor (nettredaktør) til vår markedsavdeling i et vikariat frem til 1. juni 2020. Snarlig oppstart er ønskelig.

Om jobben

Jobben gir deg en spennende og variert arbeidsdag i et uformelt og salgsorientert arbeidsmiljø. Du vil ofte få utfordringer der du må tenke både kortsiktig og langsiktig. Du vil være en del av et sterkt fagmiljø som snakker både engelsk og norsk.

Du vil delta i webutviklingsprosjekter og ha det overordnede ansvaret for oppdatering og utvikling av våre nettsider, samt måling og rapportering av resultater. I tillegg vil du representere og utvikle banken i sosiale medier.

Effektmåling, optimalisering av kanaler og kundereiser , sammen med fokus på konvertering vil være en av dine oppgaver i sammen med ressurser fra teamet.

Du vil jobbe tett med kollegaer i markedsavdelingen og ha løpende dialog med salgsteam, produktsjefer, utviklere og designere. Du vil få være med på overgangen til å bli en del av Nordea. Du har et hyggelig og kompetent miljø rundt deg som vil hjelpe og veilede, men vi forventer at du har relevant erfaring, høy arbeidskapasitet og er flink til å tilegne deg ny kunnskap.

Om deg

Du forstår kunders handlemønster i digitale kanaler. Du er opptatt av gode tekster og brukervennlige nettsider som konverterer optimalt. Du lærer raskt og er godt oppdatert innen digital markedsføring. Du er flink til å se gode løsninger og samarbeider lett med flere typer mennesker. Du skriver godt, er energisk og produktiv, og trives med å jobbe i et høyt tempo. Du har interesse for content marketing, CX og digitalt salg. Du er utadvendt og fremoverlent, men trives samtidig med dypdykk i analyse og rapportering.

Vi tror du har høyere utdanning innen journalistikk, informatikk eller markedsføring og minst 2-3 års relevant digital arbeidserfaring. Dette har gitt deg god erfaring med publisering- og analyseverktøy (vi bruker SDL Tridion, Enonic, Facebook, GA, Adobe, Sprinklr, og Tealium). Lett HTML kompetanse og erfaring med bildebehandling i f.eks. Photoshop er en fordel, men viktigst er at du har forretningsforståelse og interesse for samspillet mellom digitale kanaler og forretnings- og kommunikasjonsmål.

Hos oss får du en utfordrende og spennende arbeidsdag med varierte oppgaver og mye ansvar. Du vil få muligheter til å skinne i en bank som vokser raskt. Vi er unge, internasjonale og har et sosialt arbeidsmiljø. Stillingen er et vikariat frem til 1. juni 2020, men Gjensidige Bank vokser og satser tungt på sine digitale flater, så vi tror det vil dukke opp spennende muligheter i selskapet mens du jobber hos oss. Vi tilbyr bra betingelser til rett person.

Stillingen er i Oslo og rapporterer til Markedsdirektør i Gjensidige Bank.

Har du øvrige spørsmål knyttet til denne stillingen kan du kontakte Ole i Teft – så ser vi frem til å motta din søknad via lenken i denne annonsen. Søkere vil bli behandlet fortløpende, søknadsfrist er 25. august.

Vi tar ditt personvern på alvor. Vi ber deg derfor om å sende søknad og CV via lenken i annonsen som fører deg inn i Teft sitt rekrutteringssystem. Da kan vi behandle din søknad og dine opplysninger på en trygg og sikker måte.

Er dette av interesse for deg, søk på stillingen snarest.

Har du øvrige spørsmål kontakt Camilla Bartnes eller Ole Janzso

Kontaktpersoner:

Camilla Bartnes

Camilla Bartnes

linkedin icon

Rådgiver/prosjektleder

975 45 597

camilla@teft.no
Ole Janzso

Ole Janzso

linkedin icon

Partner og rådgiver

977 74 771

ole@teft.no