Gjensidige Bank søker Prosjektleder salg og marketing (Engasjement)

Vil du bli med oss i Gjensidige Bank og skape salg og resultater gjennom smart, målrettet markedsføring med alle kanaler i perfekt samspill? Vi skal vokse videre og søker etter en salgsfokusert markedsfører med erfaring fra å planlegge, koordinere kommunikasjon, markedsføring og salg i flere kanaler. Du vil jobbe med integrerte aktiviteter i kanaler som f.eks. online, social,1:1, telemarketing, samt gjennom partnerkanaler som organisasjoner, medlemsbedrifter o.l. Vi er et lite team som sammen skal planlegge, og gjennomføre salgsaktiviteter for banktjenester, lån og sparing rettet mot ulike målgrupper og segmenter. Hos oss vil du jobbe bredt med både kreative og taktiske budskap og aktiviteter, og du bør være glad i både å prøve ut nye ideer og optimalisere etablerte og velfungerende konsepter. Du vil følge opp aktivitetene, ha sterkt fokus på optimalisering av aktiviteter og kanalbruk for å sikre at vi når målene vi har satt.

Du er en positiv, omgjengelig og initiativrik person som trives med å ta ansvar for gjennomføring og resultatoppfølging, og som tar eierskap i egne prosjekter. Du er god til å planlegge og prioritere, men har alltid energi til å diskutere og tenke igjennom en god idé eller et tiltak som raskt kan settes ut i livet.

Vi ser etter deg som har erfaring med å jobbe tett på digitalt salg og kjøpsøyeblikket i en markedsavdeling, eller i et byrå som tar bredt ansvar for kundenes marketing- og salgsprosesser. Du er god til å forstå kundebehov, skape effektiv og riktig kommunikasjon tilpasset kanal, målgruppe og hvor kunden er i kjøpstrakten. Du vil utvikle en del kommunikasjon selv, men jobber også tett med flinke byråer og partnere når det er behov for det. Det er en fordel om du har erfaring som bestiller.

Vi tror du har noen års erfaring fra liknende arbeid, og det er en fordel om du har erfaring med oppfølging av salgstiltak, analyse og relevante verktøy for publisering og ROI-måling.

I Gjensidige Bank vil du få tette relasjoner til et knippe topp motiverte og blide kolleger som setter samarbeid og læring høyt. Sammen skal vi jobbe med å skape synlige resultater og benytte oss av alle de solide ressursene i merkevaren og konsernet.

Stillingen er i første omgang et års engasjement i en ny satsning. Det er gode muligheter, både i selskapet og prosjektet for rett person.

Vi oppfordrer deg til å søke snarest, og vi søker en person som kan starte raskt i stillingen.

Vi tar ditt personvern på alvor. Vi ber deg derfor om å sende søknad og CV via lenken i annonsen som fører deg inn i Teft sitt rekrutteringssystem. Da kan vi behandle din søknad og dine opplysninger på en trygg og sikker måte.

Er dette av interesse for deg, søk på stillingen snarest.

Har du øvrige spørsmål kontakt Camilla Bartnes eller Ole Janzso

Kontaktpersoner:

Camilla Bartnes

Camilla Bartnes

linkedin icon

Rådgiver/prosjektleder

975 45 597

camilla@teft.no
Ole Janzso

Ole Janzso

linkedin icon

Partner og rådgiver

977 74 771

ole@teft.no