Get Inspired søker grafisk designer

Get Inspired er inne i en spennende fase og veksten er høy. Derfor ønsker vi å styrke vår markedsavdeling med en dyktig, erfaren grafisk designer som brenner for visuell historiefortelling. 

Get Inspired er en norsk nettbutikk med lager- og kontorlokaler i Trondheim. Vårt sortiment består av sko, trenings-, frilufts- og fritidsklær fra over 60 kjente merkevarer. Vi har vunnet bransjens gjeveste priser og kan smykke oss med «Årets nettbutikk» for tredje gang. Med en omsetning på over 500 MNOK og nysatsning innen herrebekledning, søker vi nye kloke hoder som vil være med på vår eventyrlige reise videre.

Kompetanse og erfaring
For å trives i rollen tror vi du er en person som elsker å være kreativ gjennom design og kommunikasjon, og som hele tiden ønsker å videreutvikle vårt visuelle uttrykk. Du har et øye for detaljer, teft for design og vet hvordan du skal fange kundens interesse! Du vil bli en del av et faglig sterkt miljø og vil samarbeide tett med flere i markedsavdelingen. Hos oss får du muligheten til å utfolde deg faglig og friheten til å teste ut din kommersielle kreativitet med svært korte beslutningsveier.

Vi tror du har erfaring fra et byrå eller en bedrift som innehar samme funksjon og kan vise til gode resultater. Du har kommersiell teft, jobber i et høyt tempo og trigges av å være en del av Norges råeste nettbutikk! Videre er du nysgjerrig og holder deg selv oppdatert i faget gjennom kurs, artikler, bloggposter mm., men også som følge av resultatene du henter inn i ditt arbeid. I tillegg har du høy arbeidsmoral og sterk gjennomføringsevne.

Vi tror du også kan fortelle gode, visuelle historier gjennom Adobe-pakken, Illustrator, eller lignende verktøy. Det er en fordel om du har erfaring med lage materiell for A/B- testing og CRM.

Stillingen rapporterer til markedssjef

Get Inspired tilbyr en jobb i en markedsledende og fremoverlent organisasjon, der nysgjerrighet, kremmerånd og gjennomføring fra den enkelte verdsettes høyt. Du vil jobbe i et svært godt arbeidsmiljø, tett opp mot våre kunder og dyktige partnere. Som grafisk designer hos oss vil du ha mulighet til å påvirke din egen hverdag og ikke minst være med på vår fantastiske reise videre. Dette er en unik mulighet til å høste erfaring i Norges råeste nettbutikk!

Vi tar ditt personvern på alvor. Vi ber deg derfor om å sende søknad og CV via lenken i annonsen som fører deg inn i Teft sitt rekrutteringssystem. Da kan vi behandle din søknad og dine opplysninger på en trygg og sikker måte.

Er dette av interesse for deg, søk på stillingen snarest.

Har du øvrige spørsmål kontakt Jannicke Østlie eller Pia Kind
Kontaktpersoner:

Jannicke Østlie

Rådgiver i Teft og Daglig leder LAB3 Talent

952 52 565

jannicke@teft.no

Pia Kind

Prosjektleder

922 12 829

Pia@teft.no
linkedin icon