Get Inspired søker foto- og videoprodusent

 

Vil du lage fantastisk visuelt innhold for “Årets nettbutikk”?

Get Inspired er en norsk nettbutikk med lager- og kontorlokaler i Trondheim. Vi har sko, trenings-, frilufts- og fritidsklær fra over 60 kjente merkevarer. Vi har vunnet bransjens gjeveste priser og kan smykke oss med «Årets nettbutikk» for tredje gang. Med en omsetning på over 500MNOK og nysatsning innen herrebekledning søker vi nye kloke hoder som vil være med på vår eventyrlige reise videre.

Er du en foto- og videoprodusent som ser etter en jobb der du får jobbe med å skape kreativt innhold til en sprek målgruppe? Vi ønsker å styrke vår kompetanse og ser etter deg som er en ressursperson i fagfeltet. Du trives med å jobbe sammen med andre analytiske og kreative markedsførere. Hos oss vil bli en viktig del av teamet og utvikle både din egen og andres faglige kompetanse innen kreativitet i markedsføring.

Erfaring og kompetanse vi ser etter hos vår nye foto- og videoprodusent er:

  • Du behersker (snart) “alle” digitale flater og løsninger
  • Utdanning innen foto, medier og kommunikasjon/medieproduksjon/digital markedsføring eller lignende
  • Genuin interesse for medieproduksjon, med foto og video som spesialfelt
  • Minimum 1-2 års praktisk erfaring med videoproduksjon
  • Gode tekniske ferdigheter i Adobe- pakken
  • Gode kommunikasjonsevner og behersker norsk og engelsk, både muntlig og skriftlig

Vi tror du er en nysgjerrig, selvgående person med høy gjennomføringsevne. Du blir motivert av at innholdet du lager bidrar til en tydelig tone of voice og gode resultater. Du er strukturert, har et skarpt øye for detaljer og liker å bidra der det trengs. Du liker å jobbe et sted der det hele tiden skjer noe, og folk rundt deg er åpne og “på hugget”.

Stillingen rapporterer til markedssjef.

Get Inspired tilbyr en jobb i en markedsledende og fremoverlent organisasjon, der nysgjerrighet, kremmerånd og gjennomføring fra den enkelte verdsettes høyt. Du vil jobbe i et svært godt arbeidsmiljø, tett opp mot våre kunder og dyktige partnere. Stillingen er en spennende rolle med karrieremuligheter videre – og en unik mulighet til å høste erfaring i Norges råeste nettbutikk.

Vi tar ditt personvern på alvor. Vi ber deg derfor om å sende søknad og CV via lenken i annonsen som fører deg inn i Teft sitt rekrutteringssystem. Da kan vi behandle din søknad og dine opplysninger på en trygg og sikker måte.

Er dette av interesse for deg, søk på stillingen snarest.

Har du øvrige spørsmål kontakt Jannicke Østlie eller Pia Kind
Kontaktpersoner:

Jannicke Østlie

Rådgiver i Teft og Daglig leder LAB3 Talent

952 52 565

jannicke@teft.no

Pia Kind

Prosjektleder

922 12 829

Pia@teft.no
linkedin icon