Get Inspired søker foto- og videoprodusent

Er du en racer på foto- og videoproduksjon. Opplever du magi i møtet mellom foto, klipp, lyd og lys? Da er du kanskje den vi trenger nå!

Get Inspired er en norsk nettbutikk med lager- og kontorlokaler i Trondheim. Vårt sortiment består av sko, trenings-, frilufts- og fritidsklær fra over 60 kjente merkevarer. Vi har vunnet bransjens gjeveste priser og kan smykke oss med «Årets nettbutikk» for tredje gang. Med en omsetning på over 500MNOK og nysatsning innen herrebekledning, søker vi nye kloke hoder som vil være med på vår eventyrlige reise videre.

Vi ser etter en foto- og videoprodusent som trives med et høyt tempo og evner å jobbe selvstendig med dine oppgaver, samtidig som du får energi og ideér av teamarbeid. Du vil jobbe i markedsavdelingen, en avdeling i sterk vekst – med nye og spennende oppgaver og store utviklingsmuligheter.

I stillingen vil du formidle produkter gjennom visuell kommunikasjon og være en ressursperson på fagfeltet. Du må kunne administrere og gjennomføre den kreative prosessen fra a-å, i tillegg til å jobbe med produksjon og utvikling av foto og video til alle våre digitale flater, blant annet nettside, sosiale medier og kampanjer. Vi ser etter en foto- og videoprodusent som kan øke vår båndbredde og styrke vår in-house kompetanse innen fagfeltet. Vi har behov for videreutvikling og større grad av spesialisering innen dette området.

Egenskaper vi ser etter hos vår nye foto- og videoprodusent er:

  • Utdanning innen foto, medier og kommunikasjon/medieproduksjon/digital markedsføring eller lignende
  • Genuin interesse for medieproduksjon, med foto og video som spesialfelt
  • Minimum 1-2 års praktisk erfaring med videoproduksjon
  • Gode tekniske ferdigheter i Adobe- pakken
  • Gode kommunikasjonsevner og behersker norsk og engelsk, både muntlig og skriftlig

Vi tror du er en nysgjerrig, selvgående person med høy gjennomføringsevne. Du blir motivert av at innholdet du lager bidrar til en tydelig tone of voice og gode resultater. Du er strukturert, har et skarpt øye for detaljer og liker å bidra der det trengs. Videre tror vi at du trives i et ungt miljø i rask utvikling og er en naturlig bidragsyter til et hyggelig arbeidsmiljø. 

Stillingen rapporterer til markedssjef.

Get Inspired tilbyr en jobb i en markedsledende og fremoverlent organisasjon, der nysgjerrighet, kremmerånd og gjennomføring fra den enkelte verdsettes høyt. Du vil jobbe i et svært godt arbeidsmiljø, tett opp mot våre kunder og dyktige partnere. Stillingen er en spennende rolle med karrieremuligheter videre – og en unik mulighet til å høste erfaring i Norges råeste nettbutikk!

Vi tar ditt personvern på alvor. Vi ber deg derfor om å sende søknad og CV via lenken i annonsen som fører deg inn i Teft sitt rekrutteringssystem. Da kan vi behandle din søknad og dine opplysninger på en trygg og sikker måte.

Er dette av interesse for deg, søk på stillingen snarest.

Har du øvrige spørsmål kontakt Jannicke Østlie eller Pia Kind
Kontaktpersoner:

Jannicke Østlie

Rådgiver i Teft og Daglig leder LAB3 Talent

952 52 565

jannicke@teft.no

Pia Kind

Prosjektleder

922 12 829

Pia@teft.no
linkedin icon