GaitLine søker markedskoordinator

Er du en ambisiøs markedsfører med entreprenørånd, som med din teft for struktur vil være med og forme den videre reisen til et norsk skoeventyr? 

GaitLine er et norsk skomerke med ambisjon om å lage verdens beste gå-sko. Skoene bygger på den patenterte Sensory GaitLine Teknologien, en sålekonstruksjon som optimerer vektfordelingen i foten når du står og går. Teknologien bygger på erfaringen fra 300 OL- og VM medaljer. Gå inn i fremtiden med GaitLine.

GaitLine møter stor interesse i markedet og opplever kraftig vekst. Det vekker våre ambisjoner og behovet for en proaktiv og strukturert markedskoordinator.

Som markedskoordinator vil du bidra til struktur og kvalitet på våre markedsaktiviteter digitalt og retail. Med din støtte vil GaitLine vokse og utvikle seg i tråd med våre ambisjoner om å være en ledende aktør innen helse og teknologi.

Dine ansvarsområder er å utvikle vår CRM-strategi og skalere organisk vekst i våre SoMe-kanaler. Du vil ha ansvar for å koordinere og kvalitetssikre kampanjer, kampanjemateriell, annonseringer samt influencere. Sammen med teamet vil du legge markedsplaner i samråd med kunder og samarbeidspartnere. Vi ser etter deg med gode ideer og initiativ og omsette de til planer og resultater sammen med resten av markedsteamet.

Teamet du skal bli en del av består av Markedssjef, E-commerce Manager og andre dyktige engasjerte kollegaer i selskapet. Med din systematikk, struktur og engasjement skal vi sammen nå våre mål. Du vil også jobbe med eksterne kjedekunder og butikker for å utvikle og levere tydelige markedsplaner og konsepter/løsninger som passer til deres kanaler.

Vi søker en markedskoordinator med talent for struktur og detaljer, og som trives i et arbeidsmiljø hvor ting skjer fort og ideer omsettes til handling på rekordtid. Du er lærevillig og alltid på utkikk etter nye måter å løse utfordringer på. Det er en fordel om du har erfaring fra en markedsavdeling eller mediebyrå, men viktigst er at du kan bidra med kunnskap, vilje til å skape noe sammen med oss, og ambisjoner innen markedsføringsfaget.

Kvalifikasjoner:

  • Høyere relevant utdannelse innen markedsføring, business eller relatert fagområde
  • 2+ års erfaring innen markedsføring, gjerne fra lignende roller
  • Erfaring fra markedsavdeling eller byrå
  • Erfaring med SoMe-plattformer og verktøy for administrering av Facebook, Instagram og TikTok
  • Erfaring med planlegging og organisering av aktiviteter/event
  • Erfaring med digitale prosjektstyringsverktøy
  • Gode engelsk språklige ferdigheter

Hos oss vil du få en innholdsrik hverdag med varierte oppgaver, personlig utvikling og mye moro. Du vil bli en del av en merkevare i vekst med høye globale ambisjoner, og du vil få muligheten til å være med på reisen. Du vil få en rolle der dine valg og prioriteringer vil påvirke og skape konkrete resultater for vår merkevare og vekst. Dine nye kollegaer vil være et ambisiøst team med godt humør og høy takhøyde, hvor du får mulighet til å jobbe globalt og lære mye, samt vokse internt. Vi har nylig flyttet inn i nye lokaler i Nydalen med flotte kontorer og moderne fasiliteter, hvor alt ligger til rette for vekst – og en fantastisk start på din karriere i GaitLine.

Vi gleder oss til å høre fra deg!

Vi tar ditt personvern på alvor. Vi ber deg derfor om å sende søknad og CV via lenken i annonsen som fører deg inn i Teft sitt rekrutteringssystem. Da kan vi behandle din søknad og dine opplysninger på en trygg og sikker måte.

Er dette av interesse for deg, søk på stillingen snarest.

Har du øvrige spørsmål kontakt Julie Kathrine Andresen eller Zrinka Wergeland
Kontaktpersoner:

Julie Kathrine Andresen

Prosjektleder

926 28 088

julie.andresen@teft.no
linkedin icon

Zrinka Wergeland

Rådgiver

982 26 927

zrinka@teft.no
linkedin icon