Fullstakk søker SEM-rådgiver

Er du analytisk, performance drevet og opptatt av å skape verdi? Da kan du være personen Fullstakk leter etter!

Fullstakk leter etter deg som vil være med å videreutvikle en av Norges råeste SEM-avdelinger. Som vår nye rådgiver innenfor betalt søk er du med på å skape verdi for våre kunder, og levere kvalitet i alle ledd. Ikke minst får du tilgang til en svært variert kundeportefølje. Vi er et unikt byrå med stor takhøyde og iver etter å være oppdatert i vårt fagfelt og å lære nye ting. Teamet i Fullstakk har en åpen og flat arbeidsstruktur, lunsj- og avspasseringsordning, kule kontorer og ikke minst et stort mangfold.

Du vil trives hos oss fordi du er analytisk og opptatt av egen utvikling, faget og kunden. Du er flink til å videreutvikle og komplettere kundens strategier og sikre høy kvalitet i leveransen. Som SEM rådgiver hos oss vil du ha ansvar for å analysere og rapportere kundedata til prosjektleder og kunde, samt sikre at nøyaktighet og beste praksis blir ivaretatt. Du har interesse og gode tanker om hvor faget er på vei inn i fremtiden og vil spille en viktig rolle i videreutviklingen av faget sammen med avdelingsleder og teamet.

Vi synes det er spennende å lære nye ting og ønsker gjerne å tilrettelegge for deg dersom du for eksempel ønsker å jobbe på tvers av fagområder eller med Growth Marketing.

Vi tror du har:

  • Høyere utdanning
  • Erfaring fra byrå eller rådgivning
  • Minimum 1-2 års erfaring med digital markedsføring
  • God kjennskap til relevante verktøy som Google Ads
  • Prater og skriver flytende norsk og engelsk – andre språkkunnskaper utover dette er også et pluss

Vår raskt voksende SEM-avdeling består i dag av fem eksperter (Niklas, Caterina, Abdullah, Jonas og Lasse), inkludert avdelingsleder og vi gleder oss til å styrke laget ytterligere. Vi tilbyr alle våre ansatte forsikringer og goder, konkurransedyktig lønn, lønnsordninger, nødvendig arbeidsverktøy og et kult og dynamisk miljø med mange sosiale happenings.

Vi tar ditt personvern på alvor. Vi ber deg derfor om å sende søknad og CV via lenken i annonsen som fører deg inn i Teft sitt rekrutteringssystem. Da kan vi behandle din søknad og dine opplysninger på en trygg og sikker måte.

Er dette av interesse for deg, søk på stillingen snarest.

Har du øvrige spørsmål kontakt Halldor Skard Jr. eller Pia Kind
Kontaktpersoner:

Halldor Skard Jr.

Rådgiver

907 92 991

halldor@teft.no
linkedin icon

Pia Kind

Prosjektleder

922 12 829

Pia@teft.no
linkedin icon