Fullstakk søker Paid Social spesialist

Fullstakk kan tilby deg en plass i et ganske unikt byrå hvor alle liker å lære, hvor du kan jobbe med hyggelige og utfordrende kunder, og få et godt arbeidsmiljø. I Fullstakk har vi en åpen og flat arbeidskultur med stort mangfold, lunsjordning, kule kontorer, avspaseringsordning og stadige faglige diskusjoner. Er du vår nye Paid Social spesialist? 

Vi tror du er opptatt av analyse og vekstmarkedsføring, og at du er nysgjerrig og kreativ. Derfor tror vi at du vil trives med å jobbe med Paid Social hos oss. Her vil du jobbe i en spesialistrolle med digitale medier, og blant annet sette opp analyser, A/B tester, rapportere tall, fordele mediespend og komme med forslag til hvordan dette skal implementeres på de ulike plattformene. I tillegg kommer rådgiving av kunder, og det er fint om du er god på struktur og å bygge gode prosesser. 

Vi tror du er nysgjerrig på noen av de andre fagområdene våre, og vil få glede av at vi lærer på tvers i organisasjonen, går vekk fra silo-tankegangen og er gira på å utvikle hverandre. Det betyr at om du vil inkluderes i fagpratene til de andre avdelingene, oppmuntres det. Og vil du lære noe nytt fra noen andre enn Fullstakk-folk, ordner vi det også.

Vi tror du har erfaring med:

  • Operativ erfaring med å legge opp paid social annonser for medium/store kunder, gjerne retail 
  • Kataloger i Meta-verktøy
  • Byrå eller rådgivning
  • Analyse- og testverktøy
  • Kan legge opp og presentere en strategi for paid social

Du får jobbe sammen med:

Paid Social teamet vårt består nå av fire personer med snittalder på 29, med ganske så ulik bakgrunn: Hege, Linda, Rebecca og Sigurd. Sigurd kommer fra 8 år i DNB finans, Hege har jobbet med kinoreklame, Rebecca har jobbet i Forsvarets mediaavdeling og Linda, avdelingsleder, har jobbet i Facebook sitt EMEA kontor. 

Vi tilbyr alle våre ansatte forsikringer og goder, nødvendig arbeidsverktøy, forsikringer, konkurransedyktig lønn, lunsjordninger og et kult og dynamisk miljø med mange sosiale happenings.

Vi tar ditt personvern på alvor. Vi ber deg derfor om å sende søknad og CV via lenken i annonsen som fører deg inn i Teft sitt rekrutteringssystem. Da kan vi behandle din søknad og dine opplysninger på en trygg og sikker måte.

Er dette av interesse for deg, søk på stillingen snarest.

Har du øvrige spørsmål kontakt Halldor Skard Jr. eller Pia Kind
Kontaktpersoner:

Halldor Skard Jr.

Rådgiver

907 92 991

halldor@teft.no
linkedin icon

Pia Kind

Prosjektleder

922 12 829

Pia@teft.no
linkedin icon