Frelsesarmeen søker Fundraisingansvarlig for privatmarkedet

Vil du være ansvarlig for giverglede i en av Norges eldste og varmeste organisasjoner?

Frelsesarmeen styrker sitt markeds- og innsamlingsarbeid. Vi har derfor opprettet en ny rolle som skal ha ansvaret for vårt innsamlingsarbeid mot private givere. Du vil få ansvar for å bygge opp giverreiser, vervekanaler, kampanjeaktiviteter – kort sagt bidra til å bygge opp og strukturere hele vårt innsamlingsarbeid.

Våre eksisterende givere er svært lojale og skal bli tatt godt vare på. I tillegg må vi bruke kunnskap og innsikt til å tiltrekke oss nye. Gjennom målrettede aktiviteter skal vi skape lojalitet og inntekter, jobbe med å gjøre forbedringer og utvikle nye metoder som gjør det mulig for enda flere å bidra og gjøre en forskjell for mennesker som strever. Den nye rollen som ansvarlig for innsamling i privatmarkedet vil stå sentralt i denne utviklingen.

I rollen vil du sitte tett på interne fagmiljøer og jobbe sammen med eksterne byråer. Du vil få stor påvirkning på vårt markedsarbeid og bli en viktig drivkraft i å gjøre vårt innsamlingsarbeid mer innsikts- og datadrevet. Du blir en del av avdelingen Marked og Innsamling, som teller ni personer, og vil jobbe tett med våre dyktige kollegaer der og CRM-teamet spesielt.

Vi tror du har erfaring innen fundraising. Kanskje sitter du i en rådgiver-rolle i dag og syns det høres spennende ut å bygge opp noe nytt, stort og viktig. Vi tror du har kunnskap og engasjement for å skape og konvertere entusiasme om til handling, både i analoge og digitale kanaler.

Du vil etablere gode giverreiser på tvers av kanaler. Du forstår verdien av helhetlig kommunikasjon og et always-on løp som støtter opp under merkevaren og våre verdier.

Les mer om Frelsesarmeens digitale endringsreise og avdelingen denne rollen tilhører, her.

Som person er du initiativrik og nysgjerrig. Du elsker å teste ut nye metoder og budskap, og du deler din innsikt med entusiasme. Noen ganger trenger du rom for å fordype deg, men du føler deg hjemme i teamet og bidrar med kunnskap og trivsel.

Du trives med tempo, jobber strukturert og effektivt både med egne oppgaver og prosesser og du takler godt flere baller i luften på én gang. Vi tror du har en iboende kommersiell teft og god forretningsforståelse.

Du må kunne arbeide i samsvar med Frelsesarmeens kristne grunnsyn. Vår Verdibok gir deg litt mer informasjon om hva det betyr i praksis. Vi oppfordrer alle som er kvalifisert til å søke jobb hos oss – uansett alder, funksjonsevne, kjønn, seksuell orientering, religion eller etnisk bakgrunn.

Vi gleder oss til å få deg på plass – velkommen til en spennende, meningsfylt og utfordrende stilling, med store muligheter for å påvirke og bidra til å gjøre en forskjell!

 

Vi tar ditt personvern på alvor. Vi ber deg derfor om å sende søknad og CV via lenken i annonsen som fører deg inn i Teft sitt rekrutteringssystem. Da kan vi behandle din søknad og dine opplysninger på en trygg og sikker måte.

Er dette av interesse for deg, søk på stillingen snarest.

Har du øvrige spørsmål kontakt Eivind Ruud Johnsen, Halldor Skard Jr. eller Veronika Jakobsson
Kontaktpersoner:

Eivind Ruud Johnsen

Partner og rådgiver

922 82 349

eivind@teft.no
linkedin icon

Halldor Skard Jr.

Rådgiver

907 92 991

halldor@teft.no
linkedin icon

Veronika Jakobsson

Fagansvarlig prosjektleder

452 49 697

Veronika@teft.no
linkedin icon