Frelsesarmeen søker CRM rådgiver

Frelsesarmeen styrker laget innen CRM og til CRM-teamet søker vi nå etter en rådgiver/spesialist som skal få spille en sentral rolle i å drifte, styrke og videreutvikle fagområdet.

Du er trolig en operativ rådgiver/spesialist, med erfaring fra ulike CRM-løsninger. Du har gjerne jobbet med dialogmarkedsføring og/eller kundereiser og kanskje også automatiserte løsninger og teknologi innen dette. Hos Frelsesarmeen har vi både innsikt, data og systemer tilgjengelig, men vi har behov for å forvalte rett og utvikle oss videre. Med deg på laget vil vi bevege oss opp og frem! Om du kan tenke deg faglig utfordrende og spennende arbeidsoppgaver, i kombinasjon med en meningsfull arbeidshverdag, kan dette være jobben for deg.

Hos oss vil du få jobbe med data, kampanjer og løpende aktiviteter og kommunikasjon mot våre givere. Du vil jobbe tett med leder av avdelingen, Tonje, samt fem andre medarbeidere på teamet. Vi samarbeider spesielt nært med avdelingen Marked og Innsamling og sammen forsøker vi å utnytte verktøy, erfaring og kompetanse, til det beste for våre trengende målgrupper.

Sentrale arbeidsoppgaver:

 • Bidra til optimal utnyttelse av data ifm kampanjer og kampanjeoppsett
 • Bidra til å automatisere brukerprosesser og sikre gode giverreiser
 • Være vår funksjonelle ressurs som er med på å optimalisere bruken av de ulike CRM-modulene

Hvem ser vi etter?

 • Operativ erfaring med CRM-systemer og dialogmarkedsføring
 • Interesse/kunnskap om MarTech/markedsteknologi
 • Minimum 2-4 års relevant arbeidserfaring
 • Evne til å manøvrere CRM-løsninger funksjonelt
 • Forståelse av kundereisen og den tilhørende pengestrømmen
 • Erfaring med kundefront vil være en fordel
 • Høyere utdanning innen IT, markedsføring, kommunikasjon eller økonomi
 • Erfaring fra organisasjon er ikke nødvendig

Vi tror du er selvgående og nysgjerrig, trives i teamsamarbeid og med faglige diskusjoner. Evnen til å ta initiativ og se muligheter for forbedring og utvikling vil verdsettes. Du er en person som er ivrig etter å lære, prøve/feile og utvide din kunnskap, samtidig som du gjerne deler og lærer bort videre.

Frelsesarmeen kan bli stedet du skal få utvikle deg videre innen faget og få utnyttet ditt potensiale. Din innsats vil i stor grad forme hvordan organisasjonen skal jobbe med CRM og i fremtiden.

Hos Frelsesarmeen får du være en del av et åpent, mangfoldig og inkluderende miljø. Vi legger vekt på å skape en balanse mellom arbeid og privatliv og tilbyr spennende og sentrale oppgaver og prosjekter. Du vil få muligheten til å samarbeide med kompetente og teamorienterte kollegaer, og gjennom din innsats vil du kunne påvirke og gjøre en betydelig forskjell i en organisasjon i vekst.

Du må kunne arbeide i samsvar med Frelsesarmeens kristne grunnsyn. Vår Verdibok gir deg litt mer informasjon om vårt verdipass. Vi oppfordrer alle som er kvalifisert til å søke jobb hos oss – uansett alder, funksjonsevne, kjønn, seksuell orientering, religion eller etnisk bakgrunn.

Vi gleder oss til å få deg på plass – velkommen til en spennende, meningsfylt og utfordrende stilling, med store muligheter for å påvirke og bidra til å gjøre en forskjell!

Vi tar ditt personvern på alvor. Vi ber deg derfor om å sende søknad og CV via lenken i annonsen som fører deg inn i Teft sitt rekrutteringssystem. Da kan vi behandle din søknad og dine opplysninger på en trygg og sikker måte.

Er dette av interesse for deg, søk på stillingen snarest.

Har du øvrige spørsmål kontakt Camilla Bartnes eller Julie Kathrine Andresen
Kontaktpersoner:

Camilla Bartnes

Rådgiver

975 45 597

camilla@teft.no
linkedin icon

Julie Kathrine Andresen

Prosjektleder

926 28 088

julie.andresen@teft.no
linkedin icon