Freelance skribent til oppdrag for CVGURU

For vår kunde CVGURU ser vi etter freelanceskribenter. Du skriver lettfattelig, fengende og feilfritt, og du liker å skrive om mennesker til mennesker. Du har erfaring med å lage tekster fra rollen som innholdsprodusent, journalist eller tekstforfatter og du behersker språk og form bedre enn de fleste.

Vår kunde produserer søknader, CV’er og tekster for enkeltoppdrag. Du vil være i kontakt med kundene og du bør derfor trives med å snakke med og engasjere deg i andre mennesker.

Det jobbes ut ifra maler, så grafisk bakgrunn er ikke nødvendig.

Oppdraget innebærer et antall enkeltoppdrag pr. uke som vanligvis skal leveres innen tre dager. Det er derfor ikke vesentlig at du er «på kontoret», men du må være tilgjengelig, fleksibel og selvstendig. Oppdraget kan utvides etter nærmere avtale med oppdragsgiver.

Oppstart snarest og varighet inntil videre for rett freelancer. Kandidater som blir ansett som kvalifiserte vil få oversendt et fiktivt testoppdrag, og etter dette vil vi vurdere om du er rett for oppdraget. Skulle du ende opp med oppdraget fungerer Teft Flex som fakturapart og beregner et formidlingshonorar på 10 % i begge ender. For mer informasjon knyttet til vår modell, er du velkommen til å ta kontakt med Camilla Bartnes i Teft.

Meld din interesse ved å søke på oppdraget via «Jeg vil ha oppdraget». Vi vurderer søknader fortløpende.

Vi ser frem til å høre fra deg!

Vi tar ditt personvern på alvor. Vi ber deg derfor om å sende søknad og CV via lenken i annonsen som fører deg inn i Teft sitt rekrutteringssystem. Da kan vi behandle din søknad og dine opplysninger på en trygg og sikker måte.

Er dette av interesse for deg, søk på stillingen snarest.

Har du øvrige spørsmål kontakt Camilla Bartnes
Kontaktpersoner:

Camilla Bartnes

Rådgiver/prosjektleder

975 45 597

camilla@teft.no
linkedin icon