Fredensborg Fritid søker Grafisk designer

Grafisk designer med øye for detaljer.

Fredensborg Fritid  spesialiserer seg på destinasjonsutvikling og fritidseiendom. Selskapet er i stor vekst og i ferd med å bygge opp en ny markedsavdeling. Nå søker selskapet erfaren, lærevillig og kreativ Grafisk designer.

Som Grafisk designer hos Fredensborg Fritid vil du jobbe med å sette nye standarder og lage struktur for design og visuell kommunikasjon i markedsavdelingen, samt mye med markedsmateriell og prospekter. Har du kjennskap til utvikling av maler til Word og Powerpoint, er dette et pluss. Enkle fotooppdrag og videoredigering er ønskelig.

Dine hovedarbeidsoppgaver vil være utvikling og produksjon av markedsmateriell, videreutvikling av profilen og vårt visuelle-univers inkludert å utvikle og skape designprofiler av høy kvalitet.

Som person er du er “doer”, trygg i din rolle og har øyne for detaljer. Du bør være vant til å jobbe under tidspress, og god til å overholde deadlines. Videre har du høyere utdanning innen grafisk design, minst tre års arbeidserfaring og gode kunnskaper innen visuell kommunikasjon.

Vi kan tilby en veldig spennende og utfordrende rolle i et nytt selskap som er en del av et etablert og svært solid eiendomskonsern. Du vil få gode muligheter til å bruke all din erfaring fra design, samtidig som du bidrar kommersielt til profesjonalisering og utvikling av selskapets topplinje. Du får en tydelig rolle i utviklingen av en ny merkevare og blir en del av et team med hyggelige, ambisiøse og erfarne kollegaer.

 

Vi tar ditt personvern på alvor. Vi ber deg derfor om å sende søknad og CV via lenken i annonsen som fører deg inn i Teft sitt rekrutteringssystem. Da kan vi behandle din søknad og dine opplysninger på en trygg og sikker måte.

Er dette av interesse for deg, søk på stillingen snarest.

Har du øvrige spørsmål kontakt Veronika Jakobsson, Jannicke Østlie eller Eivind Ruud Johnsen
Kontaktpersoner:

Veronika Jakobsson

Prosjektleder

452 49 697

Veronika@teft.no
linkedin icon

Jannicke Østlie

Rådgiver i Teft/Daglig leder LAB3 Talent

952 52 565

jannicke@teft.no

Eivind Ruud Johnsen

Partner og rådgiver

922 82 349

eivind@teft.no
linkedin icon