Fredensborg Fritid søker digital markedsfører

Brenner du for destinasjonsutvikling, markedsføring og kampanjer? Da kan du være personen Fredensborg Fritid leter etter!

Som digital markedsfører hos Fredensborg Fritid, vil du ha ansvar for alle digitale markedsføringsoppgaver, sikre optimal spredning av materiell og kampanjer i de ulike markedsflatene og kommunikasjonskanalene som Fredensborg Fritid kommuniserer i. Les mer om Fredensborg Fritid her.

Vi tror du er allsidig, og har god operativ erfaring innen markedsføringsfaget. Som person ser vi for oss at du er nysgjerrig, faglig opptatt, engasjert og liker å ta utfordringer på strak arm. Det er viktig at du er komfortabel med å jobbe selvstendig, men at du også har gode relasjonsskapende egenskaper.

Arbeidsoppgavene som Fredensborg Fritid sin digitale markedsfører vil blant annet være å jobbe med å optimalisere performance marketing aktiviteter og ulike markedskampanjer i egne og kjøpte kanaler. Du vil ha ansvar for mediekjøp og i samarbeid med innholdsprodusent og grafisk designer, sørge for best mulig optimalisering av digitale markedskampanjer. For å sikre god og aktiv kundekommunikasjon i digitale flater, vil du drive CRM- arbeid og gjøre uttrekk av kundedata til nyhetsbrev. Det vil også bli arbeid med innholdsproduksjon til nettsider, så erfaring med dette er et pluss.

Det vil også være en viktig del av jobben, sammen med markedssjef, å legge en god inbound marketing strategi og legge planer for hvordan dette bør og kan implementeres i praksis. Stillingen rapporterer til markedssjef.

Vi tror du har erfaring med:

  • Digital markedsføring
  • CRM-arbeid
  • Webanalyse
  • Analyseverktøy
  • Konverteringsarbeid

Fredensborg Fritid er Norges ledende destinasjons- og fritidsboligutvikler. Vi er et selskap i sterk vekst med store ambisjoner. Vårt hovedkontor ligger i Oslo og til sammen er vi i dag 13 ansatte med spisskompetanse på eiendomsutvikling. Vårt mål er å utvikle fantastiske fritidsopplevelser på lag med lokalsamfunnet. Vi har en attraktiv portefølje med fritidsboliger i utvikling, kombinert med sentral aktivitetsinfrastruktur på flere kjente destinasjoner inkludert Kragerø, Geilo, Turufjell (Flå) og Norefjell. Fredensborg Fritid er en aktiv og verdibasert utvikler med lang tidshorisont og sterk, lokal forankring i alt vårt arbeid.

Foto: Paul Lockhart.

Vi tar ditt personvern på alvor. Vi ber deg derfor om å sende søknad og CV via lenken i annonsen som fører deg inn i Teft sitt rekrutteringssystem. Da kan vi behandle din søknad og dine opplysninger på en trygg og sikker måte.

Er dette av interesse for deg, søk på stillingen snarest.

Har du øvrige spørsmål kontakt Marte Palm Steen eller Marte Thomassen Askeland
Kontaktpersoner:

Marte Palm Steen

Rådgiver og prosjektleder

412 66 666

marte@teft.no
linkedin icon

Marte Thomassen Askeland

Prosjektleder

913 91 725

Marte.askeland@teft.no
linkedin icon