Franzefoss Gjenvinning AS søker digital markedsfører

Vil du bidra på reisen mot et mer bærekraftig samfunn? Alene kan du ikke redde verden, men vi kan alle gjøre noe! Hos oss kan du påvirke i riktig retning, for det grønne skiftet, et lavere CO2-avtrykk og gode løsninger for fremtiden.

En av Norges ledende leverandører av løsninger for gjenvinning er nå på jakt etter en digital markedsfører. Sammen med et ivrig kommersielt team skal du begeistre våre kunder med engasjerende kommunikasjon og innhold som treffer målgruppene våre. 

Vi vil sikre fremtidig kundevekst og samtidig sørge for at våre eksisterende kunder får det innholdet og de tjenestene de ønsker og trenger. Med deg på laget øker vi attraktiviteten i markedet og får dermed bedre tilgang til leads.

Hvem ser vi etter?
Vi ser etter deg som følger med på det som rører seg og du holder deg oppdatert på trender, noe som gjør oss aktuelle og nyskapende. Du vil være en aktiv og sentral bidragsyter når kommunikasjon planlegges og gjennomføres, og blir en viktig stemme i bedriften. Du blir en del av kommersiell avdeling og vil jobbe spesielt tett med salgssjef, CRM-ansvarlig og produkt- og tjenestedesigner. Du vil rapportere til kommersiell sjef.

Digital markedsfører vil få hovedansvaret for annonsering, i digitale og andre flater. Du skal lede vår kampanjeplanlegging og sikre at disse aktivitetene gjennomføres som planlagt. Vi tror derfor du er analytisk og opptatt av å jobbe innsiktsdrevet. A/B-testing og fortløpende overvåking av innhold og kampanjer vil bli del av din arbeidshverdag. Du vil jobbe med eksterne samarbeidspartnere/byrå og du har gjerne erfaring med dette fra tidligere, enten som bestiller eller fra byråsiden.

Litt mer om hvem vi tror du er:
Franzefoss er opptatt av å ha et godt arbeidsmiljø med  engasjerte medarbeidere. Vi ser derfor etter deg som har driv og initiativ. Du kommer med kreative ideer og løsninger som begeistrer og gjør oss bedre. Vi tror du er en allsidig “all-rounder” innen marketingfaget, som liker variasjonen og bredden i faget. Du er  “hands-on” og liker den operative delen i rollen, i tillegg løfter du blikket og tenker strategisk.  

Vi ser etter deg med relevant utdannelse innen markedsføring og med noen års arbeidserfaring fra tilsvarende rolle, der digital markedsføring og kampanjeplanlegging har vært sentralt. Du har god forståelse for og erfaring med annonse- og analyseverktøy. Det er et pluss om du har erfaring med CRM-arbeid da vi er i prosess med å implementere Marketing- og CRM-modulen fra Dynamics365. Liker du å skrive (for nett!)  er det supert og har du noe kompetanse innen visuell kommunikasjon (foto/grafisk/video) blir vi veldig glade.

Franzefoss er et Great Place To Work-sertifisert selskap. Vi er en solid, trygg arbeidsgiver som verdsetter kloke og engasjerte medarbeidere som bidrar til å utvikle en sterk Franzefosskultur ved å leve våre verdier: #helved #tøffkjærlighet #stadigbedre.

Vi holder til i moderne lokaler på Rud i Bærum, hvor du vil møte rundt 40 ansatte til lunsj i kantina. Hos oss legger vi til rette for work-life-balance og en fleksibel arbeidsordning (hjemmekontor) er en del av dette. Personlig og faglig utvikling er et satsningsområde hos oss, så derfor sender vi gjerne ut våre medarbeidere på interne og eksterne individuelt tilpassede kurs. 

Vi ser frem til å høre fra deg og snart få på plass vår nye medarbeider. Oppstart etter avtale, er du tilgjengelig nå finner vi plass til deg!

Vi tar ditt personvern på alvor. Vi ber deg derfor om å sende søknad og CV via lenken i annonsen som fører deg inn i Teft sitt rekrutteringssystem. Da kan vi behandle din søknad og dine opplysninger på en trygg og sikker måte.

Er dette av interesse for deg, søk på stillingen snarest.

Har du øvrige spørsmål kontakt Camilla Bartnes eller Veronika Jakobsson
Kontaktpersoner:

Camilla Bartnes

Rådgiver

975 45 597

camilla@teft.no
linkedin icon

Veronika Jakobsson

Fagansvarlig prosjektleder

452 49 697

Veronika@teft.no
linkedin icon