Formue søker designer / designansvarlig

Formue er Norges ledende aktør for uavhengig, helhetlig rådgivning. Vårt oppdrag handler om mer enn kapitalavkastning. Vi vil gi våre kunder og ansatte et rikere liv.

Og kanskje vi kan gi deg en rikere hverdag i din nye jobb som vår nye grafiske designer.

Arbeidsoppgaver som designer / designansvarlig

Vi er etablert både i Norge og Sverige, og kontorene våre samarbeider på tvers av landegrensene. Som vår nye designer / designansvarlig vil du jobbe tett med markedsavdelingene i begge land og din hovedoppgave blir å forvalte vår visuelle identitet, på alle plattformer og i all vår kommunikasjon.

Det betyr at vi søker vi deg som har erfaring fra å jobbe med hvordan vi kan ta ut vår identitet på en merkevarebyggende måte i all vår kommunikasjon, hvordan vi kan utløse gode visuelle konsepter og hvordan merkevaren vår kan bidra til å skape en sterk relasjon mellom oss og våre kunder.

Du har god konseptuell forståelse, ser verdien av strategisk bruk av godt design opp mot identitet og kommunikasjon og du trives like godt digitalt som på tradisjonelle analoge flater.

I dag jobber vi i Adobe Creative, Frontify (asset platform) og Figma. Det er et krav av du kan jobbe med Adobe, og en fordel om du har kjennskap til de to øvrige.

Erfaring og kompetanse

Vi ser etter deg med relevant designerfaring fra en sterk merkevare eller et byrå. Du har erfaring fra, og trives med, å “eie” ansvaret for hvordan merkevaren forvaltes og utvikles, og du har god teft for det grafiske uttrykket og en god feeling på hva som ser bra ut og leverer godt opp mot en premium tjeneste som vår. Vi ser for oss at du ellers har en relevant designfaglig utdannelse og at du trives med å jobbe i et ambisiøst og kommersielt miljø med høyt tempo.

Dette får du når du jobber i Formue

Vi tilbyr spennende og varierte arbeidsoppgaver i en fremoverlent og kompetent bedrift som er langt fremme teknologisk og har dette som satsingsområde. Du vil få stor grad av frihet under ansvar, og mulighet for langsiktig karriereutvikling i et selskap som har som har store ambisjoner. Hos oss vil du få mulighet til å vokse og utvikle din rolle, og det blir gitt god opplæring i verktøyene vi bruker.

Kulturen hos Formuesforvaltning kjennetegnes av et hyggelig og operativt miljø med høy faglig kompetanse og dedikerte ansatte. Vi har det gøy på jobb, og vi mener et godt arbeidsmiljø er viktig for at vi skal lykkes. 

Vi er stolte av selskapet vi jobber i og hva vi får til sammen.

Flere perspektiver beriker og utvikler oss, og gjør oss bedre rustet til å gi god rådgivning til kundene våre. Vi ønsker derfor søkere med ulik bakgrunn og erfaring velkommen til oss.

Vi tar ditt personvern på alvor. Vi ber deg derfor om å sende søknad og CV via lenken i annonsen som fører deg inn i Teft sitt rekrutteringssystem. Da kan vi behandle din søknad og dine opplysninger på en trygg og sikker måte.

Er dette av interesse for deg, søk på stillingen snarest.

Har du øvrige spørsmål kontakt Henrik Sandberg eller Lene Forfang Paterson
Kontaktpersoner:

Henrik Sandberg

Daglig leder og rådgiver

907 39 816

henrik@teft.no
linkedin icon

Lene Forfang Paterson

Rådgiver og prosjektleder

482 23 899

lene@teft.no
linkedin icon