Firi – Norges største kryptobørs – søker Marketing Manager

Vil du du eie Firis mediebudsjett og -mix på tvers av Norge, Sverige og Danmark? Vi ser nå etter en Marketing Manager som har evnen til å maksimere kundevekst gjennom betalte kanaler, på en mest mulig effektiv måte for Firi. Er dette deg? Bli med oss på vår reise mot å skape fremtidens finansbransje!

MiraiEx har blitt til Firi (norrønt for fyrtårn), og vi er stolte av å være Nordens største kryptovalutabørs. Vi leter nå etter en engasjert Marketing Manager som kan hjelpe oss med å nå målet vårt om 500.000 brukere i Norden. Er du klar for oppgaven? Bli med oss på vår reise mot å skape fremtidens finansbransje!

Firi er Nordens ledende kryptovalutabørs hvor du kan kjøpe og selge kryptovaluta. Vi gjør krypto enkelt og tilgjengelig for alle, og hittil i år  er det omsatt kryptovaluta for over 4.5 milliarder kroner gjennom plattformen vår. Firi har over 100.000 brukere i Norge og vi har planer om å utvide til Danmark og Sverige i 2022. 

Som vår nye Marketing Manager vil du eie all kontakt med byråer og medier og med solid inhouse- kompetanse, skal vi bli en ledende aktør innenfor fin-tech. I rollen som Marketing Manager vil du bli en del av Growth-teamet og rapportere til Head of Growth.

Les mer om fagmiljøet til Firi her

Hvem ser vi etter?

Vår nye Marketing Manager vet hvordan man bygger og pleier sterke og varige relasjoner – internt og eksternt, og har også øye for kreative løsninger innen faget når det kommer til aktiviteter, kanaler og innhold. Du drives av tall, og valgene du tar er basert på dataene som samles inn.

Andre nøkkelområder vi i Firi ser etter hos vår Marketing Manager er:

Du har minst fem års relevant erfaring, gjerne med høyere utdanning i bunn. Du er kjent med Google Analytics, Google Ads, Facebook Ads, Dashboard (Power BI, Data Studio etc.) og Google Tag Manager, Segment (CDP). Vi tenker at du er teknisk anlagt slik at du setter deg raskt inn i program og systemer.  Erfaring med medieplanlegging – betalt, direkte og plattform er å forvente. Det er også en stor bonus med kompetanse på brand marketing.

Dine arbeidsoppgaver:

Som vår Marketing Manager vil du eie mediebudsjettet og -mix i Norge, Sverige og Danmark. Du vil ha eie dialogen med relevante byråer Du blir målt på ROI fra betalte kanaler. 

  • Utarbeide markedsføringsstrategier og planer for Norge, Sverige og Danmark
  • Eksperimentere seg frem til den optimale marketing-mix og materiell
  • Dialog med eksterne partnere som byrå, media, etc.
  • Ansvar for mediekjøp – Primært digitalt, noe analog
  • Håndtering av kampanjer og materiell

Hva kan du forvente av oss?

Vår engasjerende kultur er preget av stå-på-vilje, samhold og et felles visjon om å gjøre finanstjenester enklere og mer rettferdig. Vi har som mål å både få med de beste talentene på laget og samtidig ta best mulig vare på våre ansatte. Du får jobbe med en inspirerende gjeng full av positiv energi, driv og høye ambisjoner. Vi har stor glede av våre sosiale aktiviteter – det håper vi du også vil ha. I Firi verdsetter vi tilretteleggelse for at hver enkelt skal lykkes på jobb og samtidig ha det gøy. Du vil selvfølgelig få alt av nødvendig utstyr og konkurransedyktige lønnsbetingelser. Vårt hovedkontor ligger på Aker Brygge, hvor teamet hovedsakelig skal være. Det er også muligheter for hjemmekontor, eller jobbe fra våre kontorer i Bergen eller Malmö.

Les mer om Firi her

 

Vi tar ditt personvern på alvor. Vi ber deg derfor om å sende søknad og CV via lenken i annonsen som fører deg inn i Teft sitt rekrutteringssystem. Da kan vi behandle din søknad og dine opplysninger på en trygg og sikker måte.

Er dette av interesse for deg, søk på stillingen snarest.

Har du øvrige spørsmål kontakt Knud Fahrendorff eller Veronika Jakobsson
Kontaktpersoner:

Knud Fahrendorff

Rådgiver

952 83 101

knud@teft.no
linkedin icon

Veronika Jakobsson

Prosjektleder

452 49 697

Veronika@teft.no
linkedin icon