Firi – Norges største kryptobørs – søker en Digital Analyst

Vil du ha en sentral rolle i et av Norges raskest voksende selskaper? Vi ser nå etter en Digital Analyst som har evnen til å presentere og forklare data på en enkel og forståelig måte og bidra til å demokratisere bruken av innsikt i Firi. Er dette deg? Bli med oss på vår reise mot å skape fremtidens finansbransje!

MiraiEx har blitt til Firi (norrønt for fyrtårn), og vi er stolte av å være Norges største kryptovalutabørs. På under ett år har vi fått over 100.000 unike brukere i Norge og i 2022 lanserer vi i Danmark og Sverige.

Som vår nye Digital Analyst vil du arbeide med å identifisere forbedringsområder og vekstmuligheter gjennom eksperimentering og testing. Du vil bli en del av vårt product growth team, som har fokus på å øke aktivering, retention og verving/referrals. Du vil komme tidlig inn i selskapet og spille en viktig rolle i vår videre vekst gjennom å øke konverteringene gjennom de ulike kundereisene våre. Med din og dine kollegers kompetanse, skal vi gjøre finanstjenester enklere og mer rettferdige. Du vil bli en del av Growth-teamet og rapportere til Head of Growth. 

Les mer om fagmiljøet til Firi her

Hvem ser vi etter?

Du er lidenskapelig interessert i tall og data. Du har erfaring med digital analyse, datainnsikt og digitale brukeropplevelser på app og web. Du har høy kompetanse på  å designe og analysere A/B-tester. Av natur er du nysgjerrig, nyskapende og ivrig etter å vokse med selskapet. Og selvfølgelig håper vi at du vil lære om krypto, selv om det ikke er nødvendig med tidligere erfaring.


Andre nøkkelområder vi i Firi ser etter hos vår Digital Analyst er:

  • Erfaring med Google Analytics og Google Tag Manager
  • Praktisk erfaring med Excel, Big Query og SQL
  • Sterk evne til å visualisere, forstå og presentere digitale data
  • Kvantitativ tankegang med et ønske om å jobbe med data og oversette dem til praktisk forretningsinnsikt
  • Tidligere erfaring med å designe og analysere A/B -tester

Dine arbeidsoppgaver: 

  • Digital analyse 
  • A/B-testing, samt oppsett av relevante beregninger og sporing
  • Lage og vedlikeholde dashbord eller lignende datavisualiseringsverktøy for å enkelt aktivere dataene for ulike produktteams og andre interessenter i selskapet
  • Forstå hvilke innsikter kvantitative produktanalyser kan støtte, og hvordan du kan trekke ut mest mulig av data, samt å få kvalitativ innsikt ved å se dem sammen.
  • Samarbeide med UX og utviklere for å sikre at de mottar oppdaterte, brukbare data for design og optimaliseringsaktiviteter på tvers av alle produktene

Hva kan du forvente av oss?

Vår engasjerende kultur er preget av stå-på-vilje, samhold og et felles visjon om å gjøre finanstjenester enklere og mer rettferdig. Vi har som mål å både få med de beste talentene på laget og samtidig ta best mulig vare på våre ansatte. Du får jobbe med en inspirerende gjeng full av positiv energi, driv og høye ambisjoner. Vi har stor glede av våre sosiale aktiviteter – det håper vi du også vil ha.

I Firi verdsetter vi tilretteleggelse for at hver enkelt skal lykkes på jobb og samtidig ha det gøy. Du vil selvfølgelig få alt av nødvendig utstyr og konkurransedyktige lønnsbetingelser. Vårt hovedkontor ligger på Aker Brygge, hvor teamet hovedsakelig skal være. Det er også muligheter for hjemmekontor, eller jobbe fra våre kontorer i Bergen eller Malmö.

Vi tar ditt personvern på alvor. Vi ber deg derfor om å sende søknad og CV via lenken i annonsen som fører deg inn i Teft sitt rekrutteringssystem. Da kan vi behandle din søknad og dine opplysninger på en trygg og sikker måte.

Er dette av interesse for deg, søk på stillingen snarest.

Har du øvrige spørsmål kontakt Anna Blom Rian eller Veronika Jakobsson
Kontaktpersoner:

Anna Blom Rian

Rådgiver

900 73 999

anna@teft.no
linkedin icon

Veronika Jakobsson

Prosjektleder

452 49 697

Veronika@teft.no
linkedin icon