Filmweb søker markeds- og salgskoordinator

Vi er en engasjert gjeng med filminteresserte markedsførere, teknologer og innholdsprodusenter som jobber tett sammen for å være det største og mest relevante stedet for kinogjengere, hjemmestreamere og filminteresserte på alle nivåer. Du må ikke være veldig filminteressert for å jobbe hos oss, men vi lover deg at du blir det!

Vi søker deg som er engasjert, serviceinnstilt og oppdatert på den digitale utviklingen innen salg og markedsføring. Du bør ha relevant høyere utdannelse. Det er en fordel med erfaring fra noen av disse områdene: ecommerce, performance marketing, content marketing, CRM og/eller salg B2B. Innstilling, pågangsmot og kunnskap er imidlertid viktigere enn lang erfaring.

Du vil primært jobbe med Norgesbilletten, som er et kinogavekort vi selger i bedriftsmarkedet. Vi har ca. 2000 bedriftskunder som bruker Norgesbilletten til premier, gaver og incentiver til sine ansatte, kunder og samarbeidspartnere. Du vil også ha en rolle i markedsføringen av kinogavekort i privatmarkedet. I tillegg vil du bidra med din kompetanse og energi i vårt team som jobber med alle Filmwebs produkter, inkludert Filmweb.no, Streamingguide, Kinoklubb, m.m.

Oppgaver

  • Kundeoppfølging og mersalg til våre B2B-kunder
  • Ansvarlig for CRM, nyhetsbrev og ordrebehandling
  • Koordinering av salgs- og markedsaktiviteter
  • Bindeledd mellom Filmweb, våre kunder, byrå, trykkeri og andre samarbeidspartnere
  • Jobbe tett sammen med produktansvarlig om å nå salgsmålene for Norgesbilletten (B2B) og Kinogavekort (B2C).
  • Generelt bidra til å markedsføre Filmweb og våre produkter

Om du kan starte raskt er det en fordel, men vi venter på rett person, om vi må. Når du kommer til Filmweb vil du få god opplæring og oppfølging i et hyggelig og sentralt arbeidsmiljø i fine lokaler i Nedre Gate.

Vi tar ditt personvern på alvor. Vi ber deg derfor om å sende søknad og CV via lenken i annonsen som fører deg inn i Teft sitt rekrutteringssystem. Da kan vi behandle din søknad og dine opplysninger på en trygg og sikker måte.

Er dette av interesse for deg, søk på stillingen snarest.

Har du øvrige spørsmål kontakt Elisabet Rye eller Ole Janzso
Kontaktpersoner:

Elisabet Rye

Rådgiver

915 47 093

elisabet@teft.no
linkedin icon

Ole Janzso

Partner og rådgiver

977 74 771

ole@teft.no
linkedin icon