Vil du jobbe med markedsføring av filmopplevelser?

Filmweb søker digital markedsrådgiver

Vi søker deg som er analytisk, engasjert og faglig sterk innen digitalmarkedsføring i et lengre engasjement til vårt team på Grünerløkka. Vi er en engasjert gjeng med filminteresserte markedsførere, teknologer og innholdsprodusenter som jobber tett sammen for å være det største og mest relevante stedet for kinogjengere, hjemmestreamere og filminteresserte på alle nivåer. Du må ikke være veldig filminteressert for å jobbe hos oss, men vi lover deg at du blir det!

Du har høyere, relevant utdanning innen markedsføring og digital kommunikasjon og et par års erfaring fra en rolle som digital markedsfører i en markedsavdeling, mediebyrå eller annet relevant miljø. Du er hands-on i annonseplattformer som f.eks. Facebook Business Manager og Google Ads. Du har mye kunnskap, men er sulten på å lære mer og utvikle deg som rådgiver og markedsfører.

Hos oss vil du få mange ulike oppgaver og utfordringer knyttet til markedsføring, og du blir en operativ markedsfører på digitale kanaler som forskjellige SOME-plattformer og Google. Det gir deg den nødvendige kjennskapen til å involvere deg i spennende kundecaser og kommunikasjonsplaner. Du vil bli godt kjent med våre produkter og konsepter, f.eks. content marketing, performance marketing, Streamingguiden, Kinoklubb, Norgesbilletten, Kinogavekort, mm.

Oppgaver:

  • Markedsføre Filmwebs produkter på bl.a. Facebook, Instagram, Google og Snapchat. Optimalisere budskap og andre virkemidler, analysere effekt og rapportere resultater.
  • Du vil jobbe på tvers av våre produkter med digital markedsføring og ecommerce, og være vår ekspert på viktige verktøy som Facebook Business Manager, Google Ads, Google Analytics, Google Data Studio, m.m.
  • Støtte salgsteamet som jobber med annonsekampanjer og innholdsmarkedsføring mot kino- og streamingbransjen, samt merkevareleverandører.
  • AdOperations – koordinere og gjennomføre våre kunders annonsekampanjer i våre mediekanaler.
  • Bidra til å skape gode kommunikasjonsplaner for filmer og tv-serier, på vegne av våre kunder.
  • Hvis du har erfaring med SEO, er dette et stort pluss.

Rollen er i første omgang et 6 måneders engasjement med gode muligheter for forlengelse.

Vi tar ditt personvern på alvor. Vi ber deg derfor om å sende søknad og CV via lenken i annonsen som fører deg inn i Teft sitt rekrutteringssystem. Da kan vi behandle din søknad og dine opplysninger på en trygg og sikker måte.

Er dette av interesse for deg, søk på stillingen snarest.

Har du øvrige spørsmål kontakt Elisabet Rye eller Ole Janzso
Kontaktpersoner:

Elisabet Rye

Rådgiver

915 47 093

elisabet@teft.no
linkedin icon

Ole Janzso

Partner og rådgiver

977 74 771

ole@teft.no
linkedin icon