Evry søker Senior Designere

Som EVRY Norges spydspiss innen design og innovasjon, har avdelingen Digital Experience ambisjon om å realisere våre kunders fulle digitaliseringspotensial. Blant selskapets over 10.000 kunder innenfor både offentlig og privat sektor, kan vi prioritere hvilke kunder vi ønsker å gjøre et digitalt skifte med – enten det dreier seg om strategi, forretningsmodell eller konseptutvikling for drift eller kundefront. Avdelingen representerer alle disipliner for å kunne utvikle tjenester. Behovet for våre tjenester er økende og derfor ser vi nå etter erfarne designere som ønsker å være en del av et fremoverlent start-up miljø, kombinert med alle fordelene et større selskap kan tilby. Her kan du lese litt mer om Nordens største lekegrind for nysgjerrige designere!

Muligheter
Til teamet ser vi etter deg som er designer og som kjenner at det å være kreativ er noe som ligger naturlig for deg. Du trives med å være spesialist innen et konkret fagområde, men du er generalist når det kommer til å løse kreative oppgaver og problemstillinger. Du har en pragmatisk tilnærming til det meste, har erfaring med å jobbe hands-on, og du har inngående kjennskap til trender og teknologier. Som designer nyter du å jobbe med konsepter fra start, men du trives også i prosesser der arbeidet har kommet et stykke på vei og der ditt bidrag gjør at dere sammen kan levere høy kvalitet. Det er avgjørende at du ikke bare tenker design, men også utvikler løsninger med bruk av prototyper, mood-boards, wireframes og design-konsepter, i tett samarbeid med andre. Er dette deg, så bli med på laget for å skape banebrytende design, innovative løsninger – og å gjøre verden litt bedre på veien!

Senior UX / Service designer
Som senior service designer vil du jobbe med hele kundereisen og derfor ser vi etter deg som er god til å tenke prosess. Du evner å stille spørsmål om kundereisen og å se denne i sammenheng med interne prosesser og bidra til løsninger som resulterer i en god kundeopplevelse. Fordi din rolle og kompetanse blir avgjørende i våre digitale prosjekter, bør du ha jobbet med digitale designleveranser i flere år. Dette gjenspeiles også i din portefølje.

Eksempler på oppgaver:

 • Evne til å forstå og finne en optimal balanse mellom kundeverdi, forretningsverdi og teknologiens mulighetsrom
 • Visualisere store ideer, UX og brukerreiser. Lage prototyper på konsepter som kan teste og demonstrere ideer
 • Arbeide innen og lede tverrfaglige team med visuelle designere, forretningsutviklere, programmerer og andre faglige ressurser
 • Jobbe med problemløsing – gi tilbakemelding og svare med løsninger som er innenfor de kommuniserte budsjetter, tidsbruk og tilgjengelige ressurser
 • Overvåke alle aspekter ved produksjonen for å sikre høyeste kvalitet på det kreative produktet
 • Tilpasse utfordringene og behovene slik at vi har et produktivt og leveranseorientert arbeidsmiljø

Senior designer
Som senior designer er det viktig for oss at du har god kompetanse og forståelse for strategisk merkevarebygging med faglig tyngde innen det visuelle. Du er god på merkevarebygging basert på innsikt, er en racer på konsepter og har et øye for godt design. Vi ser etter senior designere som kan vise til en portefølje der du tidligere har jobbet med større digitale prosjekter, web, apper, e-handel og lignende. Vi tror det også er en fordel om du har jobbet med branding i en større skala og har erfaring med kjente merkevarer.

Eksempler på oppgaver:

 • Lede prosesser for konseptutvikling og visuell design på tvers av prosjekter og flater
 • Skape et helhetlig visuelt uttrykk for våre kunder som bidrar til en god total brukeropplevelse for deres brukere
 • Realisere ideer fra strategisk visjon til piksel-perfekte konsepter
 • Utforske og utvikle visuelle konsepter og detaljerte skisser for både nye, innovative produkter og løsninger
 • Oversette forretningsbehov, markedsundersøkelser og brukerinnsikt i smarte, innovative konsepter
 • Oversette essensen av merkeidentiteter til digitale løsninger som følelsesmessig engasjerer brukerne

Hva vi tilbyr

 • En av Norges best arbeidsplasser, ifølge Universum
 • Som designer vil du være en del av ‘the Creative Space’ som er et tverrfaglig miljø innen design og innovasjon.
 • Her sitter ca 30 designere inkludert kolleger fra det anerkjente designbyrået Method Inc, som vil bli en del av din hverdag
 • Samarbeid med Nordens beste kunnskapsbase innen all teknologi, inkludert nye kognitive løsninger og partnere som Google, IBM og Amazon
 • Muligheten til å sette et stort fotavtrykk i et start-up miljø, med fordelene av et solid selskap i ryggen
 • Oppfordring til konstant faglig utvikling, enten det er årlige studieturer eller events
 • God balanse mellom jobb og fritid – selvfølgelig!

Søknadsfrist snarest, men søknader blir vurdert fortløpende. Har du spørsmål kan du kontakte Victor eller Anna i Teft.

Ønsker du å vite mer om Evry og deres avdeling Digital Experience? Les om deres lekegrind for nysgjerrige designere!

Vi tar ditt personvern på alvor. Vi ber deg derfor om å sende søknad via lenker i annonsen som fører deg inn i vårt rekrutteringssystem. Da kan vi behandle din søknad og dine opplysninger på en trygg og sikker måte.

Vi tar ditt personvern på alvor. Vi ber deg derfor om å sende søknad og CV via lenken i annonsen som fører deg inn i Teft sitt rekrutteringssystem. Da kan vi behandle din søknad og dine opplysninger på en trygg og sikker måte.

Er dette av interesse for deg, søk på stillingen snarest.

Har du øvrige spørsmål kontakt Anna Blom Rian eller Victor Sanchez Barrera

Kontaktpersoner:

Anna Blom Rian

Anna Blom Rian

linkedin icon

Rådgiver

900 73 999

anna@teft.no
Victor Sanchez Barrera

Victor Sanchez Barrera

linkedin icon

Rådgiver

995 31 313

victor@teft.no