Euro Sko Gruppen søker innholdsansvarlig sosial medier

Euro Sko Gruppen er Skandinavias største skokjede med over 360 butikker i Norge, Sverige og Danmark. Eurosko er hovedkonseptet, men kjeden omfatter også konseptene DNA, Shoe Gallery og Shoeday. Sortimentet i butikkene består både av private labels og internasjonale merkevarer. Skokjeden har som ambisjon å være «byens beste skobutikk» og suverene innen omnikanal markedsføring i skobransjen.

Vi ser nå etter en erfaren innholdsprodusent til sosiale medier. Gjennom godt og relevant innhold i våre egne kanaler skal vi nå eksisterende og nye kunder for våre kjedekonsepter og merkevarer. Du vil få ansvar for at vi har en tone-of-voice tilpasset våre ulike kanaler og målgrupper, og at vi har en god dialog med våre følgere.

Sosiale medier er en viktig del av kundereisen og i rollen som innholdsansvarlig skal du jobbe for at kanalen bidrar til å styrke merkevaren, samt sørge for økt aktivisering og konvertering. Du bør ha et bevisst forhold til hva som fungerer, og optimalisere innhold i henhold til dette. Mye av vår kommunikasjon er kampanjestyrt. En viktig del av rollen vil derfor være å publisere og tilpasse kampanjer for kanalene, samt formidle innsikt om resultater til dine samarbeidspartnere, internt og eksternt. Du vil også være med på å etablere gode prosesser for hvordan vi publiserer i sosiale medier.

Ansvarsområder:

 • Produsere og publisere innhold til Eurosko Gruppens ulike sosiale medier, samt øvrige kanaler ved behov
 • Produsere tekstinnhold til øvrige kommunikasjonskanaler
 • Sørge for at kundedialogen leverer i henhold til kampanjeplan
 • Kontinuerlig jobbe for å forbedre og utvikle bedre kunderelasjoner basert på tilbakemeldinger fra kunder og kampanjeresultater
 • Ansvarlig for eventuell bestilling av innhold fra eksterne leverandører

Erfaring/bakgrunn:

 • Flere års erfaring fra innholdsproduksjon for digitale medier, og sosiale medier spesielt
 • Erfaring fra kampanjemarkedsføring
 • Meget god forståelse av sosiale medier som kommunikasjonskanal og rollen sosiale medier har i kundereisen
 • Erfaring med og forståelse for merkevarer
 • Bakgrunn fra retail eller e-handel er en stor fordel
 • Meget gode skriftlige ferdigheter på norsk og engelsk

Du er en person med sterk digital kompetanse og god kommersiell teft. Gode kommunikasjonsferdigheter er en forutsetning og du må trives i et arbeidsmiljø preget av høyt tempo og mye samarbeid på tvers av avdelinger. En strukturert arbeidsform vil også være viktig for å lykkes i rollen.

Stillingen er lokalisert i Euro Sko Gruppens hovedkontor i Moss, og vi tilbyr gode betingelser og et hyggelig arbeidsmiljø.

 

Vi tar ditt personvern på alvor. Vi ber deg derfor om å sende søknad og CV via lenken i annonsen som fører deg inn i Teft sitt rekrutteringssystem. Da kan vi behandle din søknad og dine opplysninger på en trygg og sikker måte.

Er dette av interesse for deg, søk på stillingen snarest.

Har du øvrige spørsmål kontakt Vibeke Moen, Katrine Toven, Henrik Sandberg eller Camilla Bartnes

Kontaktpersoner:

Vibeke Moen

Vibeke Moen

linkedin icon

Prosjektleder

976 25 431

Vibeke@teft.no
Katrine Toven

Katrine Toven

linkedin icon

Rådgiver

907 60 718

Katrine@teft.no
Henrik Sandberg

Henrik Sandberg

linkedin icon

Daglig leder og rådgiver

907 39 816

henrik@teft.no
Camilla Bartnes

Camilla Bartnes

linkedin icon

Rådgiver/prosjektleder

975 45 597

camilla@teft.no