Euro Sko Gruppen søker digital designer sosiale medier

Euro Sko Gruppen er Skandinavias største skokjede med over 360 butikker i Norge, Sverige og Danmark. Euro sko er hovedkonseptet, men kjeden omfatter også konseptene DNA, Shoe Gallery og Shoeday. Sortimentet i butikkene består både av private labels og internasjonale merkevarer. Skokjeden har som ambisjon å være «byens beste skobutikk» og suverene innen omnikanal markedsføring i skobransjen.

Sosiale medier er en viktig del av kundereisen. Vi ser derfor etter en digital designer som kan bidra til at innholdet vi publiserer engasjerer og konverterer. Gjennom godt og relevant innhold i egne kanaler skal vi nå eksisterende og nye kunder for våre kjedekonsepter og merkevarer.

Som digital designer vil du få ansvaret for design og utvikling av grafisk innhold til sosiale medier, og sørge for at det er i tråd med kampanjeplaner og merkevarestrategi. Det er viktig at du har et bevisst forhold til hva som fungerer og kan optimalisere innhold i henhold til dette. Gjennom god oversikt over hva som skjer i sosiale medier generelt, og retailbransjen spesielt, vil du utvikle kreativt innhold tilrettelagt kanalenes egenskaper og muligheter. Du vil også være med på å etablere gode prosesser for hvordan vi tilrettelegger grafisk innhold for sosiale medier. Innhold til sosiale medier vil være hovedfokus, men du vil også bidra med utvikling av materiell til andre markedskanaler som nyhetsbrev, skjermer, web og messer.

Ansvarsområder:

  • Ansvarlig for grafisk innhold til alle sosiale medier
  • Utvikle grafisk innhold til øvrige kanaler ved behov
  • Utvikle visuelt uttrykk for Euro Sko Gruppens sosiale medier
  • Være en kreativ bidragsyter i kampanjeplanleggingen for Euro Sko Gruppens kjedekonsepter og merkevarer
  • Kontinuerlig jobbe for å forbedre og utvikle bedre grafisk innhold basert på tilbakemeldinger fra kunder og kampanjeresultater
  • Ansvarlig for eventuell bestilling av innhold fra eksterne leverandører

Erfaring/bakgrunn:

  • Flere års erfaring fra grafisk innholdsproduksjon for digitale medier, og sosiale medier spesielt
  • God erfaring med bruk av Adobe pakken, herunder InDesign, Photoshop og Adobe After Effects
  • Meget god forståelse av sosiale medier som kommunikasjonskanal og rollen sosiale medier har i kundereisen
  • Bakgrunn fra retail eller e-handel er en stor fordel

Du er en person med sterk digital kompetanse og god visuell forståelse. Gode kommunikasjonsferdigheter er en forutsetning og du må trives i et arbeidsmiljø preget av høyt tempo og mye samarbeid på tvers av avdelinger. En strukturert arbeidsform vil også være viktig for å lykkes i rollen.

Stillingen er lokalisert i Euro Sko Gruppens hovedkontor i Moss, og vi tilbyr gode betingelser og et hyggelig arbeidsmiljø.

Vi tar ditt personvern på alvor. Vi ber deg derfor om å sende søknad og CV via lenken i annonsen som fører deg inn i Teft sitt rekrutteringssystem. Da kan vi behandle din søknad og dine opplysninger på en trygg og sikker måte.

Er dette av interesse for deg, søk på stillingen snarest.

Har du øvrige spørsmål kontakt Vibeke Moen, Katrine Toven, Henrik Sandberg eller Camilla Bartnes

Kontaktpersoner:

Vibeke Moen

Vibeke Moen

linkedin icon

Prosjektleder

976 25 431

Vibeke@teft.no
Katrine Toven

Katrine Toven

linkedin icon

Rådgiver

907 60 718

Katrine@teft.no
Henrik Sandberg

Henrik Sandberg

linkedin icon

Daglig leder og rådgiver

907 39 816

henrik@teft.no
Camilla Bartnes

Camilla Bartnes

linkedin icon

Rådgiver/prosjektleder

975 45 597

camilla@teft.no