Er du på jakt etter jobb nå?

Har du erfaring innen reklame, design, markedsføring eller fagområder knyttet til kommunikasjon, og er på utkikk etter ny jobb? Det kan være at oppdraget du er i nærmer seg slutten, eller at du leter aktivt etter en ny jobb av andre årsaker.

I så fall skal vi forsøke å hjelpe!

Siden 2001 har vi i Teft hjulpet selskaper med å finne folkene og kompetansen de ser etter, det seg være rekruttering av faste stillinger, men også vikariat og engasjement. Har du  jobbet i et byrå eller markedsavdeling et år eller to, eller har du lang og bred erfaring fra forskjellige roller og fagmiljøer i kommunikasjonsnæringen? Våre oppdragsgivere har behov for både erfarne strateger og operative fagressurser.

Så hvis du er ivrig på å komme deg ut i jobb, og har muligheten til å raskt tre inn i en ny stilling, vil vi gjerne ha din profil i vårt system. Da vil vi kommunisere med deg når det kommer inn både annonserte og uannonserte oppdrag. Vi vil også følge deg opp med jevnlige oppdateringer om hva det er etterspørsel etter, samt gi deg våre beste råd for CV, søknad og intervjuprosess for folk i kommunikasjonsnæringen.

Registrer deg via lenken, og vi vil gå igjennom din CV og ha deg “på lista” når det dukker opp nye muligheter. Vi kan dessverre ikke prioritere oppfølgingsmøter akkurat nå, men vi vil kategorisere din kompetanse og erfaring, og passe på at du blir vurdert for de prosessene som er relevante. Trenger vi mer informasjon tar vi kontakt med deg. Vi vil selvsagt vurdere deg for både faste stillinger og engasjementer. Husk at vi i Teft aldri deler din informasjon med noen utenfor huset uten å få samtykke av deg først.

Vi tar ditt personvern på alvor. Vi ber deg derfor om å sende søknad og CV via lenken i annonsen som fører deg inn i Teft sitt rekrutteringssystem. Da kan vi behandle din søknad og dine opplysninger på en trygg og sikker måte.

Er dette av interesse for deg, søk på stillingen snarest.

Har du øvrige spørsmål kontakt Elisabet Rye, Martine Holen eller Ole Janzso
Kontaktpersoner:

Elisabet Rye

Rådgiver

915 47 093

elisabet@teft.no
linkedin icon

Martine Holen

Prosjektleder og innholdsprodusent

452 99 838

martine@teft.no
linkedin icon

Ole Janzso

Partner og rådgiver

977 74 771

ole@teft.no
linkedin icon