Elkjøp Nordic søker UX/UI Designer

Har du lyst til å delta i et svært ambisiøst og omfattende prosjekt der vi sammen skaper den mest fremtidsrettede og brukerorienterte løsningen innen retail og merkevare i Norden?

Vi ser etter en designer som er kjent med begrepene og metodene for UX og som lager konsepter, wireframes, brukerreiser og ferdige designløsninger klare til implementering. Du vil jobbe i avdelingen Brand & Digital, nærmere bestemt i vårt Customer Experience team. Her vil du bli et viktig medlem av gruppen som utvikler og former vår nye plattform for digitale kontaktpunkter med alle våre kunder og merkevarer i alle land der vi er representert.

Dine oppgaver vil blant annet være:

  • Lage UX konsepter i sammen med teamet
  • Produsere skisser og prototyper
  • Støtte og lede brukertesting
  • Designe ferdig visuelt design for utvikling og implementering

Vi tror du har utdanning innen/erfaring med:

  • Visuelt design og ferdigstilling av digitalt design
  • UX, brukertesting og brukerreiser
  • Relevante verktøy som Sketch, Invision, Balsamiq o.l.

Vi ser etter deg som er ivrig og interessert i store digitale løsninger og som både ser helheten og viktigheten av presisjon ned i detaljene. Hos oss blir du en viktig del av et stort tverrfaglig team, og det er en fordel om du er flink til å uttrykke deg, stille spørsmål og ta initiativ. Det er også positivt hvis du har erfaring fra å jobbe med løsninger knyttet til e-commerce eller retail hos produkteier eller i et byrå/konsulentselskap. Når det er sagt så er vi også åpne for å snakke med deg som er relativt nyutdannet, så lenge kunnskapen vi beskriver er på plass.

I Elkjøp Nordic blir du en del av et kunnskapsrikt og hyggelig team som jobber med et av de viktigste prosjektene i selskapets historie. Du får tilgang på ressurser i form av flinke mennesker, eksterne fagmiljøer og teknologi som vil utvikle deg, både faglig og som menneske.

 

Vi tar ditt personvern på alvor. Vi ber deg derfor om å sende søknad og CV via lenken i annonsen som fører deg inn i Teft sitt rekrutteringssystem. Da kan vi behandle din søknad og dine opplysninger på en trygg og sikker måte.

Er dette av interesse for deg, søk på stillingen snarest.

Har du øvrige spørsmål kontakt Martine Holen, Nejra Kudra eller Ole Janzso
Kontaktpersoner:

Martine Holen

Prosjektleder og innholdsprodusent

452 99 838

martine@teft.no
linkedin icon

Nejra Kudra

Rådgiver

926 28 869

nejra@teft.no
linkedin icon

Ole Janzso

Partner og rådgiver

977 74 771

ole@teft.no
linkedin icon