Elkjøp søker UX designer

Elkjøp Nordic skal lage den mest fremtidsrettede og brukerorienterte løsningen innen retail og merkevare i Norden. Vil du bli med i prosjektet som vår nye UX designer?

Elkjøp Nordic er i gang med flere spennende prosjekter der kundereise og brukeropplevelse står i fokus. Nå søker Brand & Digital-avdelingen, nærmere bestemt vårt Customer Experience-team, en ny medarbeider. I avdelingen vil du bli et viktig medlem av gruppen som utvikler og former vår nye plattform for digitale kontaktpunkter med alle våre kunder og merkevarer i alle land der vi er representert.

Som UX-designer er du kjent med begrepene og metodene for UX som lager konsepter, wireframes, brukerreiser og ferdige designløsninger klare til implementering. Vi jobber også tett våre Nordiske kollegaer, noe reiseaktivitet må derfor påregnes.

Dine arbeidsoppgaver som UX-designer vil være å
  • Lage UX-konsepter i samarbeid med teamet
  • Produsere skisser og prototyper
  • Støtte og lede brukertesting
  • Designe ferdig visuelt design for utvikling og implementering
Kompetanse og erfaring

Vi ser etter deg som er ivrig og interessert i store digitale løsninger. Du ser helheten, men forstår også viktigheten av presisjon i detaljene. Hos oss blir du en viktig del av et stort tverrfaglig team. Du er nysgjerrig, flink til å uttrykke deg, stille spørsmål og ta initiativ.

Det er også positivt hvis du har erfaring fra å jobbe med løsninger knyttet til E-Commerce eller retail hos produkteier eller i et byrå/konsulentselskap. Når det er sagt så er vi også åpne for å snakke med deg som er relativt nyutdannet, så lenge kunnskapen vi beskriver er på plass.

Vi søker deg som kan:

  • Visuelt design og ferdigstilling av digitalt design
  • UX, brukertesting og brukerreiser
  • Relevante verktøy som Sketch, Invision, Balsamiq o.l.
Elkjøp Nordic tilbyr

Å jobbe for Elkjøp Nordic er gøy og utfordrende. Som ansatt hos oss er du en del av den største og mest tradisjonsrike aktøren innen forbrukerelektronikk i Norge, og Norden.

Hos oss blir du en del av et kunnskapsrikt, dyktig og hyggelig team. Du vil jobbe i samarbeid om et av de viktigste prosjektene i selskapets historie når det gjelder kundeopplevelse. I rollen vil du ha muligheten til å utvikle deg, bli utfordret og vokse ved hjelp av flinke kollegaer, eksterne fagmiljøer og teknologi.

Du vil få opplæring skreddersydd til din rolle, og vi tilbyr en konkurransedyktige betingelser. Kontoret har base i flotte, moderne lokaler i Nydalen i Oslo. Vi har en utmerket kantine, eget treningsstudio, og en lang liste med ansattfordeler. Dette er blant annet gunstige priser på produktene vi selger og gode forsikringsordninger.

Vi er opptatt av mangfold og balanse i organisasjonen vår, og oppfordrer derfor alle til å søke uansett bakgrunn, etnisitet, kjønn etc. Vær oppmerksom på at vi bruker personlighetstest i rekrutteringsprosessen, og at vi også utfører en bakgrunnssjekk på den vi ønsker å ansette.

Elkjøp sitt hovedkontor i Nydalen

Vi tar ditt personvern på alvor. Vi ber deg derfor om å sende søknad og CV via lenken i annonsen som fører deg inn i Teft sitt rekrutteringssystem. Da kan vi behandle din søknad og dine opplysninger på en trygg og sikker måte.

Er dette av interesse for deg, søk på stillingen snarest.

Har du øvrige spørsmål kontakt Jannicke Østlie eller Lene Forfang Paterson
Kontaktpersoner:

Jannicke Østlie

Rådgiver i Teft og Daglig leder LAB3 Talent

952 52 565

jannicke@teft.no

Lene Forfang Paterson

Prosjektleder

482 23 899

lene@teft.no
linkedin icon