Elkjøp Nordic søker Prosjektleder

Elkjøp Nordic er inne i en spennende utvikling, og vi skal styrke vår konsept- og designavdeling med en erfaren prosjektleder med innsikt i designfaget. 

Du vil bli en del av vår konsept- og designavdeling som jobber med konseptutvikling, interiør og med å forvalte Elkjøps visuelle identitet på alle butikkflater og i all digital kommunikasjon, og som i tillegg har ansvaret for butikkutvikling og merchandising for hele Norden. Det innebærer at rollen som prosjektleder vil få ansvaret for å prosjektlede og koordinere designleveranser på tvers av hele vår avdeling og alle våre fagområder, i tillegg til å jobbe på tvers av resten av markedsorganisasjonen og koordinere designleveranser og -prosjekter som også involverer marketing, content, UX og customer experience.

Rollen blir svært sentral i teamet vårt, og vil få et bredt spenn av utfordringer og gode utviklingsmuligheter. Du vil samarbeide tett med designere, tekstforfattere, kategoriansvarlige, reklamebyråer og andre leverandører vi i Elkjøp benytter i våre produksjoner. Personen vi søker etter må beregne noe reiseaktivitet i Norden når arbeidshverdagen normaliserer seg igjen.

Ansvarsområder og arbeidsoppgaver:
Rollen er ny i avdelingen og vår hovedmålsetting med ansettelsen er at du skal bidra til å skape god struktur i våre arbeidsprosesser, og høyne kvaliteten på våre leveranser og produksjoner. Du blir et sentralt bindeledd og en fast kontaktperson mellom de ulike avdelingene som skal sikre fremdrift i arbeidet med våre ulike prosjekter og sørge for gode leveranser også ned på et individuelt plan i hele teamet. Noen av dine sentrale oppgaver vil være:

 • Trafikkere og koordinere arbeidsprosesser internt i teamet.
 • Sørge for god flyt mellom produksjoner internt i konsept- og designavdelingen og mellom de andre avdelingene som vi jobber tett med.
 • Sikre at vi har kapasitet og tid til å levere godt ifht våre interne deadlines.
 • Koordinere bestillinger og følge opp produksjoner hos våre leverandører.
 • Sørge for gode og tydelige ansvarsfordelinger i våre interne møter.
 • Delta i ledermøter i ulike arbeidsgrupper i det Nordiske markedsteamet for å sikre prosesser som går på tvers av flere avdelinger i Brand & Digital Nordic.
 • Prosjektlede implementering av produksjoner i lokale markeder i nært samarbeid med de ulike kjedekontorene og lokale butikkene.

Dine kvalifikasjoner:
Vi tror du har relevant erfaring fra prosjektledelse innen design eller reklame, enten fra byrå eller fra en inhouse designavdeling hos en større merkevare eller retailer. Kanskje er du designer av utdannelse, men har jobbet mest med prosjektledelse de siste årene, eller kanskje har du flere års erfaring fra byrå og ønsker å få erfaring fra innsiden av en større markedsorganisasjon. Det viktigste er at du er en stødig, erfaren og dyktig prosjektleder som er vant til å både skape god struktur og arbeidsflyt og som trives i en koordinerende rolle blant fagfolk og ledere med høye ambisjoner og dårlig tid. Vi tror du har følgende erfaring og personlige egenskaper:

 • Målrettet, initiativrik, strukturert og har god økonomisk forståelse.
 • Du har gode samarbeids- og kommunikasjonsevner både på norsk og engelsk, skriftlig og muntlig.
 • God evne til raskt å skaffe deg kunnskap i nye systemer.
 • Fordel med utdannelse innen prosjektledelse.
 • Relevant arbeidserfaring.
 • Erfaring med å koordinere og drive prosjekter på tvers av avdelinger internt og nordisk.
 • Definere, utvikle og sikre rutiner for implementering av løsninger i butikk.
 • Ansvarlig for at avdelingen følger deadlines og utviklingsmålene som settes.
 • Erfaren bruker av Office 365.
 • Det er en fordel om du har jobbet med retail tidligere, men dette er ikke et krav.
 • Stor arbeidskapasitet, løsningsorientert, resultatorientert, selvgående og evne til å jobbe i team.
 • Du er en motivator for teamet.
 • Er vant til å jobbe under tidspress og til å overholde deadlines.

Vi kan tilby:
Å jobbe for Elkjøp Nordic er gøy og utfordrende, og som ansatt hos oss er du en del av den største og mest tradisjonsrike aktøren innen forbrukerelektronikk i Norge, og Norden. Hos oss vil du få opplæring skreddersydd til din rolle, og vi tilbyr en konkurransedyktig lønn inkludert bonusavtale og spennende karrieremuligheter. Kontoret har base i flotte, moderne lokaler i Nydalen i Oslo. Vi har en utmerket kantine, og vårt eget treningsstudio, og en lang liste med ansattfordeler som for eksempel gunstige priser på produktene vi selger og gode forsikringsordninger.

På vårt hovedkontor vil du være en del av et åpent og inspirerende arbeidsmiljø. Miljøet preges også av god lagånd, trivsel, stolthet og stor tro på det vi gjør. Din oppgave blir, sammen med andre, å gjøre våre interne og eksterne kunder 100 prosent fornøyde hver dag. Kulturen vår er viktig for oss, og det er viktig at du også kan identifisere deg med våre kjerneverdier; ansvarlighet, engasjement og effektivitet.

Vi er opptatt av mangfold og balanse i organisasjonen vår, og oppfordrer derfor alle til å søke uansett bakgrunn, etnisitet, kjønn etc. Vær oppmerksom på at vi bruker personlighetstest i rekrutteringsprosessen, og at vi også utfører en bakgrunnssjekk på den vi ønsker å ansette.

Vi behandler søknader fortløpende og oppfordrer deg derfor til å søke snarest.

Vi tar ditt personvern på alvor. Vi ber deg derfor om å sende søknad og CV via lenken i annonsen som fører deg inn i Teft sitt rekrutteringssystem. Da kan vi behandle din søknad og dine opplysninger på en trygg og sikker måte.

Er dette av interesse for deg, søk på stillingen snarest.

Har du øvrige spørsmål kontakt Jannicke Østlie
Kontaktpersoner:

Jannicke Østlie

Rådgiver i Teft/Daglig leder LAB3 Talent

952 52 565

jannicke@teft.no