Elkjøp søker grafisk designer

 Elkjøp Nordic er inne i en spennende fase og utviklingen er sterk, derfor ønsker vi å styrke vår konsept og design avdeling med en dyktig, erfaren grafisk designer som brenner for faget.

Som vår nye grafiske designer vil du få en sentral rolle, med spennende utfordringer og gode utviklingsmuligheter. Dine hovedarbeidsoppgaver vil være å utvikle og skape designkonsepter av høy kvalitet som legger grunnlag for Elkjøp Nordics Identitet. Du vil samarbeide tett med designere, tekstforfattere, kategoriansvarlige, reklamebyråer og grafiske leverandører Elkjøp benytter.

Som person er du effektiv, nøyaktig og har øyne som ser detaljer. Du bør være vant til å jobbe under tidspress, og god til å overholde deadlines. Videre er du strukturert, har gode samarbeidsevner, fleksibel og liker at det skjer ting rundt deg. Hos oss vil du bli møtt av et team med mye positivitet og god energi! Vi er i dag 9 personer som jobber med visuell identitet, konseptutvikling, interiør og helhetlig design for den nordiske kjeden. Vi jobber også tett våre Nordiske kollegaer, noe reiseaktivitet må derfor påberegnes.

Dine kvalifikasjoner:

  • Relevant arbeidserfaring innen grafisk design og høy faglig kompetanse
  • Erfaren bruker av Adobe CS, god erfaring med bruk av InDesign, Illustrator og Photoshop
  • Erfaring med ferdigstillelse og grafisk produksjon
  • Gode kunnskaper om visuell kommunikasjon
  • God skriftlig og muntlig fremstillingsevne, både norsk og engelsk
  • Høyere utdannelse innen grafisk design
  • Tidligere erfaring fra Retail er en fordel, men ikke et krav

 Vi kan tilby:

Å jobbe for Elkjøp Nordic er gøy og utfordrende, og som ansatt hos oss er du en del av den største og mest tradisjonsrike aktøren innen forbrukerelektronikk i Norge, og Norden. Hos oss vil du få opplæring skreddersydd til din rolle, og vi tilbyr en konkurransedyktig lønn inkludert bonusavtale og spennende karrieremuligheter. Kontoret har base i flotte, moderne lokaler i Nydalen i Oslo. Vi har en utmerket kantine, og vårt eget treningsstudio, og en lang liste med ansattfordeler som for eksempel gunstige priser på produktene vi selger og gode forsikringsordninger.

På vårt hovedkontor vil du være en del av et åpent og inspirerende arbeidsmiljø. Miljøet preges også av god lagånd, trivsel, stolthet og stor tro på det vi gjør. Din oppgave blir, sammen med andre, å gjøre våre interne og eksterne kunder 100 prosent fornøyde hver dag. Kulturen vår er viktig for oss, og det er viktig at du også kan identifisere deg med våre kjerneverdier; ansvarlighet, engasjement og effektivitet.

Vi er opptatt av mangfold og balanse i organisasjonen vår, og oppfordrer derfor alle til å søke uansett bakgrunn, etnisitet, kjønn etc. Vær oppmerksom på at vi bruker personlighetstest i rekrutteringsprosessen, og at vi også utfører en bakgrunnssjekk på den vi ønsker å ansette.

Vi behandler søknader fortløpende og oppfordrer deg derfor til å søke snarest.

Vi tar ditt personvern på alvor. Vi ber deg derfor om å sende søknad og CV via lenken i annonsen som fører deg inn i Teft sitt rekrutteringssystem. Da kan vi behandle din søknad og dine opplysninger på en trygg og sikker måte.

Er dette av interesse for deg, søk på stillingen snarest.

Har du øvrige spørsmål kontakt Jannicke Østlie, Vibeke Moen eller Henrik Sandberg
Kontaktpersoner:

Jannicke Østlie

Rådgiver i Teft/Daglig leder LAB3 Talent

952 52 565

jannicke@teft.no

Vibeke Moen

Prosjektleder

976 25 431

vibeke@teft.no
linkedin icon

Henrik Sandberg

Daglig leder og rådgiver

907 39 816

henrik@teft.no
linkedin icon