Electric Way (VOYAH) søker Produkteier Web og E-com

Er du fulladet med gode ideer og vil være ansvarlig for å videreutvikle de digitale plattformene til Electric Way og VOYAH? Dette er din mulighet til å bli med på en unik satsning innen mobilitetsbransjen.

Selv om Electric Way ble startet opp i 2021 er det et selskap med dype røtter i bransjen. Electric Way har fått tilliten til å lansere det eksklusive elbilmerket VOYAH i Norge, som første land utenfor Kina. Vår oppgave er å sy sammen den mest optimale bilpakken til kundene våre, og tilby dem en rå totalpakke innen mobilitet, bilkjøp, bilhold og bilbruk. Det gjør vi gjennom digitalisering, smidige kundeopplevelser og effektiv infrastruktur. 

Til å styrke laget søker vi nå en produkteier for web og e-com til å videreutvikle og optimalisere våre digitale plattformer. I denne rollen vil du ha ansvaret for å sikre at alle plattformene er oppdatert med riktig innhold og visuelt uttrykk i tråd med våre lanseringsplaner, salgskampanjer, kommunikasjonsløp, arrangementer, produkter og tjenester.

På de aller fleste oppgaver og prosjekter vil du ha en prosjektlederrolle og være ansvarlig for gjennomføring, i tett dialog og samarbeid med andre i teamet samt eksterne partnere. Vi benytter oss også av konsulenter, så du trenger ikke være spesialist, men du må sørge for at det hele henger sammen med selskapets strategier og kommunikasjonsplaner. Nærmeste leder vil være VP Marketing, Victoria Allers Wismer.

De digitale plattformene du vil være ansvarlig for inkluderer, men begrenser seg ikke til: 

 •     Voyah.no (og evt. nye land)
 •     Electricway.no
 •     MyVOYAH (innlogget på egen profil på voyah.no og i appen)
 •     Webshop
 •     VOYAHs app (utvikles av VOYAH i Kina, med innspill fra Electric Way)
 •     VOYAHs infotainmentsystem i bilene (utvikles av VOYAH i Kina, med innspill fra Electric Way)
 •     Egne SoMe-kanaler

Hvem er du?:
Vi tror du har stor drive og trives med å ha ansvar for et eget fagområde. Du er strukturert og sørger for at oppgavene er gjennomført ned i minste detalj. Vi ønsker oss deg som motiveres når du forstår kundene dine, og kan møte behovene deres. Du er nysgjerrig og tør å prøve, og er ikke uvant med å brette opp ermene for å få til resultater med kollegaene dine. 

Du har: 

 • Minst 5 års arbeidserfaring innenfor digitale plattformer, nettside og/eller webshop
 • Erfaring fra kommersielt arbeid med fokus på kundereise
 • Har kjennskap til analyseverktøy som Google Analytics eventuelt andre tracking- og analyseverktøy.
 • Har nok kjennskap til SEO og betalt søk, til å samarbeide med spesialister på området

Vi kan tilby:
Vi har en drivende og engasjert start-up-mentalitet, samtidig som vi jobber for høy kvalitet i alle ledd. For å få til alt vi vil på kortere tid enn det som egentlig er mulig, er vi pragmatiske og hardhudet samtidig som vi har mye passion som driver oss fremover. Vi gjør ting vi kan veldig godt og ting vi ikke kan. Vi har store visjoner og tanker om fremtiden, og da trenger vi flere flinke folk med i gjengen som er med på å få ting gjort – stort som smått for å sikre at vi lander alle de gode ideene. Nå håper vi at en av dem er deg.

Vi tar ditt personvern på alvor. Vi ber deg derfor om å sende søknad og CV via lenken i annonsen som fører deg inn i Teft sitt rekrutteringssystem. Da kan vi behandle din søknad og dine opplysninger på en trygg og sikker måte.

Er dette av interesse for deg, søk på stillingen snarest.

Har du øvrige spørsmål kontakt Anna Blom Rian eller Veronika Jakobsson
Kontaktpersoner:

Anna Blom Rian

Rådgiver

900 73 999

anna@teft.no
linkedin icon

Veronika Jakobsson

Fagansvarlig prosjektleder

452 49 697

Veronika@teft.no
linkedin icon