Electric Way (VOYAH) søker Product Manager Digital Platforms

Er du fulladet med gode ideer og vil du være ansvarlig for å videreutvikle de digitale plattformene til Electric Way og elbilmerket VOYAH? Dette er din mulighet til å bli med på en unik satsning innen mobilitetsbransjen.

Vi i Electric Way er i en startupfase hvor det ligger mange spennende prosjekter og oppgaver foran oss i alt fra nettside og webshop til app og infotainmentsystem i bilen. Til å styrke laget søker vi nå en Product Manager Digital Platforms til å videreutvikle og drifte våre digitale plattformer. I denne rollen vil du være prosjektleder for innovative utviklingsprosjekter og ha det daglige driftsansvaret for:

  • Voyah.no (og evt. nye land)
  • Electricway.no
  • Bilkonfigurator og kommende webshop
  • Kommende MyVOYAH (innlogget på egen profil på voyah.no og i appen)
  • VOYAHs app
  • VOYAHs infotainmentsystem i bilene 

Hvem er du?:
Du har en solid teknisk forståelse for digitale plattformer, samtidig som du brenner for brukeropplevelsen. Du er svært allsidig og selvdrivende da det kreves forståelse for et bredt antall fagfelt. 

Du håndterer de fleste daglige driftsoppgaver selv, men vil ha tilgang til eksterne designere og utviklere som du har ansvaret for å briefe og kvalitetssikre. Internt du vil jobbe tett med på VP Tech og din nærmeste leder, VP Marketing.

Vi er en liten gjeng på 15 stk med stor gründermentalitet. Du har, som oss, en stor drive og trives med å ha ansvar for et eget fagområde og forstår viktigheten av å både jobbe strategisk og operativt. Du er nysgjerrig, liker å tenke nytt og tør å kaste deg ut i nye oppgaver. 

Du har: 

  • En utpreget gründerånd 
  • Minst 5 års arbeidserfaring (og gjerne mer) innenfor digitale plattformer, nettside og/eller webshop, herunder en grunnleggende teknisk forståelse for oppbygging og drifting av dem
  • Erfaring fra kommersielt arbeid med fokus på kundereise
  • Hands-on erfaring med, evt. kan raskt tilegne deg kompetanse på, følgende teknologier/verktøyer: CMS, designverktøy, GA(4)

 

Vi kan tilby:
Vi har en drivende og engasjert start-up-mentalitet, samtidig som vi jobber for høy kvalitet i alle ledd. Vi har store visjoner og tanker om fremtiden, og da trenger vi flere dyktige folk med i gjengen som er med på å få ting gjort – stort som smått for å sikre at vi lander alle de gode ideene.

Vi tar ditt personvern på alvor. Vi ber deg derfor om å sende søknad og CV via lenken i annonsen som fører deg inn i Teft sitt rekrutteringssystem. Da kan vi behandle din søknad og dine opplysninger på en trygg og sikker måte.

Er dette av interesse for deg, søk på stillingen snarest.

Har du øvrige spørsmål kontakt Anna Blom Rian eller Veronika Jakobsson
Kontaktpersoner:

Anna Blom Rian

Rådgiver

900 73 999

anna@teft.no
linkedin icon

Veronika Jakobsson

Fagansvarlig prosjektleder

452 49 697

Veronika@teft.no
linkedin icon