Dunnhumby søker rådgiver for Coop lojalitetsprogram

Coop har et av Norges mest engasjerende lojalitetsprogram med 2 millioner medlemmer og vi søker nå etter en senior Media Client Lead som skal bidra til å videreutvikle Coop Lojalitets- og Brand Activation-program sammen med leverandørene. Hos oss får du muligheten til å jobbe tett sammen med de største leverandørene i Norge som Orkla, Tine, Coca Cola, etc.

Du vil bli en del av et dynamisk og internasjonalt miljø i Oslo bestående av dyktige mennesker med et høyt engasjement. Du får mulighet til å utvikle dine fagkunnskaper i et arbeidsmiljø som gir deg frihet til å leke, eksperimentere og lære. Andre fordeler inkluderer Early Finish Friday og fri på bursdagen din.

I Dunnhumby brenner vi for å sette kunden først ved å bruke data og analyse for å bidra til å skape bedre handleopplevelser. Du vil jobbe i et Coop-kundeteam, og samarbeide tett med Coop og Coop-leverandører samt med Dunnhumby-rådgivere og kundesjefer som alle er opptatt av å lære og vokse sammen. 

Du vil ha ansvar for:

  • Daglig ledelse og oppfølging av alle aspekter knyttet til videreutvikling av 1:1-programmet mot leverandører. Herunder ansvarlig for intern konsultasjon med vårt Commercial Team, utvikling av årshjul, rapportering og evaluering av programmet samt formidling av resultater til interessenter (Coop, leverandører og interne team). 
  • Innovasjon og strategisk utvikling av Coops Brand Activation-program. Bygge gode relasjoner med et bredt spekter av nøkkelkontakter i Coop og hos leverandører for å forstå deres forretningsbehov. 
  • Arbeide tett med interne team og eksperter for å sikre at forretningsmålene nås gjennom godt administrert prosjektleveranse.
  • Proaktivt dele beste praksis og kunnskap med Coop, internt og på tvers av det globale Dunnhumby-samfunnet. 

Du vil dra nytte av en investering i banebrytende teknologi som gjenspeiler vår globale ambisjon. Men med en smidig, småbedriftsfølelse som gir deg friheten til å leke, eksperimentere og lære.

Vi tror du har:

  • 3-5 års erfaring fra media, CPG, detaljhandel, CRM eller merkevareledelse
  • Mastergrad i et relevant emne
  • Evnen til å håndtere et bredt spekter av oppgaver i det daglige og er er strukturert, resultatorientert og ansvarsbevisst
  • En strategisk tilnærming til problemløsning
  • Erfaring med MS Power Point og MS Excel
  • Avansert muntlig og skriftlig norsk og engelsk språkkunnskaper.

Hos Dunnhumby verdsetter og respekterer vi forskjeller og er forpliktet til å bygge en inkluderende kultur ved å skape et miljø der du kan balansere en vellykket karriere med dine forpliktelser og interesser utenfor jobben. Vi tror at du vil gjøre ditt beste på jobben hvis du har en balanse mellom jobb og privatliv. Og i Dunnhumby snakker vi ikke bare om mangfold og inkludering. Vi lever det hver dag – med blomstrende nettverk inkludert dh Women’s Network, dh Proud, dh Parent’s & Carer’s, dh One og dh Thrive som det levende beviset. Alle er invitert.

Vi tar ditt personvern på alvor. Vi ber deg derfor om å sende søknad og CV via lenken i annonsen som fører deg inn i Teft sitt rekrutteringssystem. Da kan vi behandle din søknad og dine opplysninger på en trygg og sikker måte.

Er dette av interesse for deg, søk på stillingen snarest.

Har du øvrige spørsmål kontakt Knud Fahrendorff eller Pia Kind
Kontaktpersoner:

Knud Fahrendorff

Rådgiver

952 83 101

knud@teft.no
linkedin icon

Pia Kind

Prosjektleder

922 12 829

Pia@teft.no
linkedin icon