Dunnhumby søker innsikt- og strategikonsulent

Dette er en spennende mulighet for deg som ønsker å utvikle en karriere innen rådgivning og analyse rettet mot dagligvarehandel (FMCG) for et voksende, dynamisk og globalt selskap.

Vi ser etter en pålitelig rådgiver som mestrer å bygge og vedlikeholde sterke kunderelasjoner. Vi tror du er en mester på å forstå kundens organisasjon, strategier og mål med formål om å skape engasjement og avdekke vekstmuligheter. Gjennom analyse og kundeinnsikt vil du være en pådriver til endring og forbedring i den helhetlige strategien såvel som ned i de små detaljene. Derfor tror vi du er en effektiv prosjektleder som jobber proaktivt med ulike team, både internt og eksternt. 

Du vil bli en del av et dynamisk og internasjonalt miljø i Oslo bestående av dyktige mennesker med et høyt engasjement. Du får mulighet til å utvikle din gründerånd i et arbeidsmiljø som gir deg frihet til å leke, eksperimentere og lære. Andre fordeler inkluderer early finish Friday og fri på bursdagen din!

I dunnhumby har vi et lidenskapelig forhold til alltid å sette kunden først, og vi arbeider hver dag med å bidra til bedre handleopplevelser for sluttkunden. Vi analyserer data om sluttkundenes handlemønster, og benytter innsikten til å treffe bedre beslutninger og drive vekst for produktkategoriene og merkevarene. På denne måten støtter vi våre kunder og er pådrivere for innovasjon, nye produktlanseringer, avdekking av nye kundebehov og kundegrupper.

Den vi søker vil få muligheten til å jobbe med flere av de største merkevarene innen dagligvare som f.eks. Tine, Coca Cola og Mills. Du blir hovedkontakt for en kategorisjef hos Coop og du vil være ansvarlig for et bredt spekter av analyseoppdrag og større strategiske prosjekter.

Vi tror du

  • Har master grad (eller tilsvarende) innenfor forretningsrelaterte områder
  • Har 5+ års erfaring innen dagligvarehandel / FMCG-sektoren, innsiktsdrevet arbeid eller konsulentvirksomhet
  • Har erfaring med å lede og eie kundeforhold og endringsledelse
  • Er en god samarbeidspartner
  • Evner å prioritere arbeidsoppgaver
  • Er analytisk anlagt og nysgjerrig
  • Er flytende muntlig og skriftlig i både norsk og engelsk
  • Har gode ferdigheter i MS Office

Mangfold og inkludering er viktig for oss. Vi har et stort internt nettverk, med blant annet dh Women’s Network, dh Proud, dh Parent’s & Career’s, dh One og dh Thrive som det levende beviset. Alle er invitert.

Vi tar ditt personvern på alvor. Vi ber deg derfor om å sende søknad og CV via lenken i annonsen som fører deg inn i Teft sitt rekrutteringssystem. Da kan vi behandle din søknad og dine opplysninger på en trygg og sikker måte.

Er dette av interesse for deg, søk på stillingen snarest.

Har du øvrige spørsmål kontakt Knud Fahrendorff eller Pia Kind
Kontaktpersoner:

Knud Fahrendorff

Rådgiver

952 83 101

knud@teft.no
linkedin icon

Pia Kind

Prosjektleder

922 12 829

Pia@teft.no
linkedin icon