Discovery søker Social Media Specialist

Ønsker du å jobbe strategisk og operativt med sosiale medier i et av Norges største kommersielle TV-hus? Da kan det være deg Discovery søker som til nye Social Media Specialist.

Discovery er hjemmet til noen av Norges største TV-produksjoner og sportsrettigheter, som blant annet 71 grader nord, Neste Sommer, Hvite gutter, Eliteserien, og OL som fordeles på kanalene TV Norge, FEM, MAX, VOX og Discovery+. TV-huset har de siste årene vært, og er fremdeles i en endringsfase der de søker folk som vil være med på å forme fremtidens TV-hverdag.

Arbeidsoppgaver i rollen som Social Medie Specialist

Til den nye hverdagen søker vi en Social Media Specialist som, sammen med vår Nordic Social Media Manager, vil være ansvarlig for Discoverys organiske sosiale medier-strategi og operativt arbeid i Norge. Du vil jobbe med alle våre programmer, kanaler og profiler, og sørge for at eksponering av ulike merkevarer er i henhold til strategien. I tillegg til det strategiske vil du også jobbe mye med å lage innhold til, planlegge, koordinere, publisere og administrere aktiviteter på og til alle våre sosiale plattformer.

Du holder deg kontinuerlig oppdatert på de siste trendene og utviklingen i markedet, og analyserer aktivitetene våre for å stadig optimalisere på innholdet vårt. Du er IT-fluent og up-to-speed på de nyeste systemene. Viktige arbeidsverktøy er Adobe Permiere, After Effects, samt Google Analytics.

Stillingen inngår som en del av markedsavdelingen, men du vil også jobbe tett med kommunikasjon, salg- og programavdelingen hos Discovery, samt eksterne produksjonsselskap og profiler.

Kompetanse og erfaring

Vi ser etter en kandidat som har 3-5 års relevant erfaring fra en lignende rolle eller fra marked og kommunikasjon. Språk er viktig for oss. Du må være en ekspert på norsk rettskriving, kunne tilpasse tonaliteten, og også snakke flytende engelsk. Du har god forståelse av innholdsproduksjon og tar ansvar for idéutvikling, produksjon, publisering og redigering av content i tillegg til vårt eksisterende innhold. Vi tror også du har erfaring med prosjektstyring der mange oppgaver skal sjongleres samtidig, og du må overholde tidsfrister.

Det er ønskelig at det sammen med CV og søknad legges ved eksempler på tidligere arbeid/kampanjer/film/bilder i en lignende stilling. Stillingen er et 12 måneders engasjement.

Mangfold og fleksibilitet

Som ansatt hos oss vil du få en unik mulighet til å jobbe med noen av Norges største merkevarer og TV-innhold. Arbeidshverdagen er fleksibel der man kombinerer hjemmekontor og kontortid i våre nyoppussede lokaler i Nydalen. Vi gleder oss til å bli kjent med deg. Sammen skal vi skape et miljø der vi i fellesskap jobber for å være det beste TV-huset på sosiale medier i Norge.

Discovery har et stort fokus på mangfold og inkludering. Som samfunnsaktør, tjenesteleverandør og arbeidsgiver ser vi at ulike aspekt fremmer innovasjon, gir dypere innsikt og bedre beslutninger. Et resultat av dette er at våre medarbeidere stadig får utviklet sitt potensiale. Vi ønsker derfor et bredt mangfold blant våre søkere.

 

Vi tar ditt personvern på alvor. Vi ber deg derfor om å sende søknad og CV via lenken i annonsen som fører deg inn i Teft sitt rekrutteringssystem. Da kan vi behandle din søknad og dine opplysninger på en trygg og sikker måte.

Er dette av interesse for deg, søk på stillingen snarest.

Har du øvrige spørsmål kontakt Jannicke Østlie eller Lene Forfang Paterson
Kontaktpersoner:

Jannicke Østlie

Rådgiver i Teft og Daglig leder LAB3 Talent

952 52 565

jannicke@teft.no

Lene Forfang Paterson

Prosjektleder

482 23 899

lene@teft.no
linkedin icon