Discovery søker Executive Producer Brandcare

Syns du TV er gøy, og kan kombinere kommersielle muligheter med kreative uttak, har du nå en unik mulighet til å jobbe med noen av Norges største TV-produksjoner og merkevarer. 

Discovery er hjemmet til noen av Norges største TV-produksjoner og sportsrettigheter, som blant annet 71 grader nord, Neste Sommer, Hvite gutter, Eliteserien, og OL som fordeles på kanalene TV Norge, FEM, MAX, VOX og Discovery+. TV-huset har de siste årene vært, og er fremdeles i en endringsfase der de søker folk som vil være med på å forme fremtidens TV-hverdag.

Salgsavdelingen søker et kreativt hode som skal binde TV-produksjon og merkevare sammen på kommersielt vis. Rollen har et utstrakt samarbeid med og mellom Discovery’s salgsavdeling, traffic, promo, program/sportsavdeling og produksjonsselskaper for å knytte programinnhold sammen med annonsører. I tillegg vil du ha relasjoner til mediebyråer, reklamebyråer og kunder.

Som Executive Producer Brandcare vil du få ansvaret for prosessen med å realisere en kommersiell produksjon med utgangspunkt i et TV-konsept på grunnlag av en idé eller manuskript. Du har ansvar for design, uttrykk og stil til salgs- og corparate presentasjoner, salgsmateriell, casefilmer og er komfortabel med å presentere foran større forsamlinger. I tillegg blir du ansvarlig for koordinering slik at reklamemateriell blir klart for sending.

I denne rollen skal du se kommersielle muligheter i eksisterende produksjoner og være oppdatert på nye digitale løsninger i selskapet, samtidig som du viser interesse for konsepter og nye ideer fra utlandet eller konkurrenter. 

Vi ønsker å jobbe med deg som har høyere utdannelse innen mediefag, og 3- 5 års erfaring fra annonsemarkedet, særskilt TV eller Digitalt annonsesalg. Du er selvgående, har høy arbeidskapasitet og gjennomføringsevne, og liker å jobbe i team, samt bidra til et godt miljø. Du må også beherske engelsk, skriftlig og muntlig.

Discovery har et stort fokus på mangfold og inkludering. Som samfunnsaktør, tjenesteleverandør og arbeidsgiver ser vi at ulike aspekt fremmer innovasjon, gir dypere innsikt og bedre beslutninger. Et utfall av dette er at våre medarbeidere får mobilisert sitt potensiale til det fulleste. Vi ønsker derfor et bredt mangfold blant våre søkere.

 

 

 

Vi tar ditt personvern på alvor. Vi ber deg derfor om å sende søknad og CV via lenken i annonsen som fører deg inn i Teft sitt rekrutteringssystem. Da kan vi behandle din søknad og dine opplysninger på en trygg og sikker måte.

Er dette av interesse for deg, søk på stillingen snarest.

Har du øvrige spørsmål kontakt Veronika Jakobsson eller Jannicke Østlie
Kontaktpersoner:

Veronika Jakobsson

Prosjektleder

452 49 697

Veronika@teft.no
linkedin icon

Jannicke Østlie

Rådgiver i Teft/Daglig leder LAB3 Talent

952 52 565

jannicke@teft.no