Discovery søker Account Manager

Ønsker du å jobbe med salg og kan du skape kreative, kommersielle muligheter for lineær og digital TV? Da er du kanskje Discoverys nye Account Manager.

Discovery er hjemmet til noen av Norges største TV-produksjoner og sportsrettigheter, som blant annet 71 grader nord, Alle mot alle, Neste Sommer, Hvite gutter, Kongen befaler, Eliteserien og OL. Mediehuset består av kanalene TVNorge, FEM, MAX, VOX, Discovery, TLC, Eurosport og Discovery+. Vi har de siste årene vært, og er fremdeles, i en spennende endringsfase. Nå søker vi folk som vil være med på å forme fremtidens TV-hverdag.

Salgsavdelingen i Norge skal nå styrke kapasiteten og søker to Account Managere. I stillingen vil du fungere som rådgiver, selger og prosjektleder med ansvar for små- og mellomstore kunder. Du vil jobbe med kjøpende direktekunder og kunder via mediebyrå. Som Account Manager holder du høy kvalitet i salgsarbeidet, drives av å ta ansvar og oppnå gode resultater.

Du er en relasjonsbygger som trives med å bygge langsiktige forhold med våre kunder og samarbeidspartnere. Du er initiativrik, analytisk og tilegner deg raskt kunnskap om kunde og bransje, og ser dette i sammenheng med kommersielle muligheter som skaper verdier, både for kunden og Discovery.

I rollen som Account Manager skal du jobbe på tvers av flere avdelinger med Discoverys lineære- og digitale kanaler. Stillingen inngår i et team med syv medarbeidere, der vi sammen jobber mot et overordnet salgsmål.

Arbeidsoppgaver i rollen som Account Manager
  • Ansvar for egen kundeportefølje og mediebyrå
  • Sterkt fokus på salg av reklame på lineær TV, digitalt på Discovery+, sponsorater og konsepter relatert til dette
Ønsket bakgrunn og erfaring
  • Høyere utdannelse innen økonomi, markedsføring eller liknende (relevant arbeidserfaring kan kompensere for manglende utdanning)
  • 2-5 års salgserfaring med gode resultater, gjerne fra mediebransjen
  • Analytisk og solid tallforståelse
  • Gode kommunikasjonsevner skriftlig og muntlig

Vi ser etter en aktiv bidragsyter og initiativtaker både internt og eksternt, som er nysgjerrig og oppdatert på nye trender. Du trives med en arbeidshverdag med høyt tempo og solid arbeidsinnsats, du er proaktiv og har en positiv innstilling.

Hos oss får du muligheten til å jobbe med salg og salg av konsepter blant Norges største TV-produksjoner og merkevarer. Du vil få morsomme, kreative og utfordrende arbeidsdager. Vi er en engasjert og hyggelig gjeng som holder til i nyoppussete lokaler i Nydalen og tilbyr stor grad av fleksibilitet.

Discovery har et stort fokus på mangfold og inkludering. Som samfunnsaktør, tjenesteleverandør og arbeidsgiver ser vi at ulike aspekt fremmer innovasjon, gir dypere innsikt og bedre beslutninger. Et resultat av dette er at våre medarbeidere stadig får utviklet sitt potensiale. Vi ønsker derfor et bredt mangfold blant våre søkere.

Vi tar ditt personvern på alvor. Vi ber deg derfor om å sende søknad og CV via lenken i annonsen som fører deg inn i Teft sitt rekrutteringssystem. Da kan vi behandle din søknad og dine opplysninger på en trygg og sikker måte.

Er dette av interesse for deg, søk på stillingen snarest.

Har du øvrige spørsmål kontakt Jannicke Østlie eller Lene Forfang Paterson
Kontaktpersoner:

Jannicke Østlie

Rådgiver i Teft og Daglig leder LAB3 Talent

952 52 565

jannicke@teft.no

Lene Forfang Paterson

Prosjektleder

482 23 899

lene@teft.no
linkedin icon