Vi leter etter Norges beste digitale markedsfører

Ja, vi vet – vi er ganske kravstore. Men for oss er kun det beste godt nok. Er du den vi leter etter får du ansvaret for den digitale markedsføringen hos en av landets sterkeste merkevarer og en sentral rolle i en markedsføringsavdeling med skyhøye ambisjoner.

Hva trenger vi?

Flytoget ønsker å styrke sitt digitale avtrykk i Norge og internasjonalt. Vi ser derfor etter en markedsfører som skal lede og videreutvikle Flytogets digitale markedsføringsstrategi og skape økt effekt av våre aktiviteter også utenfor landets grenser.

Hvem ser vi etter?

Har du erfaring fra å skape gode, digitale strategier og løsninger? Er du vant til å jobbe med e-commerce og trafikkøkende aktiviteter for merkevarer og tjenester som ønsker å ta ut et større potensial i sin digitale kommunikasjon?

Vi tror du har erfaring med å utarbeide og gjennomføre strategier i digitale kanaler. Dette betyr at du sannsynligvis har jobbet med performance marketing, har fokus på konvertering og effekt, og har kunnskap om SEO og SEM. Du er nysgjerrig på kundene og vil basert på innsikt og analyse identifisere nye muligheter. Du har sterk kommersiell teft som betyr at du er både strategisk og operativ med god kontroll på detaljene. Du kan dokumentere gode resultater fra utvikling, implementering og optimalisering av effektfulle digitale mediestrategier. Det er fint om du utfordrer og bidrar til utvikling av markedsføringsmateriell i våre egne publiseringsløsninger eller sammen med reklamebyrå.

Vi håper at du er proaktiv og nysgjerrig, elsker komplekse problemstillinger, og at du hele tiden jakter etter å lære noe nytt, finne ny innsikt og se sammenhenger som gir grunnlag for nye tiltak og beslutninger. Du er strukturert i din tilnærming, og går systematisk til verks for å utforske nye måter vi effektivt kan nå frem på i det digitale landskapet. Selv om du er fagnerd så elsker du å trekke i riktig retning sammen med dyktige og gode kollegaer.

Hva kan vi tilby?

Vi kan tilby deg en sentral rolle i en fremtidsrettet markedsavdeling med et høyt arbeidstempo, store ambisjoner og gode kollegaer som behersker bredden av digitale fagområder. Du vil få gode utviklingsmuligheter for å bli enda bedre mulig i den jobben du skal utføre.

For mer informasjon om stillingen ta kontakt med Eivind Ruud Johnsen eller Nejra Kudra i Teft.

Vi tar ditt personvern på alvor. Vi ber deg derfor om å sende søknad og CV via lenken i annonsen som fører deg inn i Teft sitt rekrutteringssystem. Da kan vi behandle din søknad og dine opplysninger på en trygg og sikker måte.

Er dette av interesse for deg, søk på stillingen snarest.

Har du øvrige spørsmål kontakt Nejra Kudra eller Eivind Ruud Johnsen

Kontaktpersoner:

Nejra Kudra

Nejra Kudra

linkedin icon

Rådgiver

926 28 869

nejra@teft.no
Eivind Ruud Johnsen

Eivind Ruud Johnsen

linkedin icon

Partner og rådgiver

922 82 349

eivind@teft.no