Devold of Norway søker Performance Manager 

Drømmer du om å kombinere din interesse for naturopplevelser og jobben som Performance Manager? Vi i Devold har store vekstambisjoner og skal nå satse mer internasjonalt. E-com spiller en sentral rolle for denne veksten og derfor søker vi nå etter en dyktig Performance Manager. Vi ser etter deg som ønsker å ta en aktiv rolle i å forme hvordan vi skal øke vår tilstedeværelse og salg på nett.

Stillingen er nyopprettet, og det vil derfor være store muligheter til å påvirke både rollen og hvordan vi i Devold skal jobbe med performance fremover. Du vil være vår interne fagekspert, det er derfor viktig at du er trygg på faget og er vant til å jobbe operativt. Samtidig vil du jobbe tett med eksterne samarbeidspartnere og byråer, og legge føringer for hvordan vi skal samarbeide med disse.

Ideelt sett ønsker vi oss en person som har jobbet operativt med annonsering i både Google og Facebook, men vi vil fortsatt høre fra deg dersom du kun anser deg selv som «ekspert» i ett av systemene. Har du i tillegg erfaring fra programmatisk eller affiliate, vil dette telle svært positivt. Det samme gjelder dersom du har internasjonal erfaring, eller vet hvordan performance marketing fungerer utenfor Norge. Det viktigste er at du liker å analysere og optimalisere slik at vi kan lære av, og forbedre det vi gjør. Du forstår viktigheten av segmentering og du har erfaring fra å drive konvertering på nett.

Arbeidsoppgaver i det daglige vil bestå av oppfølging og optimalisering av mediespend og kampanjer, briefe og følge opp samarbeidspartnere, samt rapportering og analysering av resultater. Det er også ønskelig at du kan bidra inn i strategiarbeidet for vår overordnede tilstedeværelse og salgsarbeid på nett. Du vil jobbe tett med markedsavdelingen, men sitter selv i E-com avdelingen og rapporterer til Global e-com Manager.

Som person tror vi du er initiativrik, har høy gjennomføringsevne og tar ansvar for prosjektene du jobber med. Evne til å være selvgående og jobbe selvstendig vil være viktig for å lykkes i jobben. I det daglige er du strukturert og analytisk. Du håndterer å ha mange baller i luften, og trives i en hektisk «gründeratmosfære». Når du ikke er opptatt med tallknusing, håper vi du liker å ha det hyggelig med kollegaene dine på kontoret. Dersom du i tillegg liker å ta deg en tur på fjellet etter arbeidstid, har vi mye å snakke om i lunsjen.

Vi kan tilby deg en spennende jobb hvor du får store muligheter til å påvirke hvordan Devold skal jobbe og vokse fremover. Denne veksten vil også gjøre at det er mulig for deg å vokse med selskapet og få utviklet deg videre både faglig og personlig. Hos oss er strukturen flat og vi er en dyktig og engasjert gjeng som er opptatt av å ha det gøy på jobb. Vi kan også love deg mange lag med ull som vil vare livet ut.

Hovedkontoret vårt ligger i Langevåg ved Ålesund, men vi har også et kontor på Skøyen i Oslo der flere av våre flinke kolleger jobber. For oss er det viktigst at du er riktig person for jobben, og ikke hvor du er lokalisert. Hvor du ønsker å jobbe er med andre ord opp til deg.

 

Vi tar ditt personvern på alvor. Vi ber deg derfor om å sende søknad og CV via lenken i annonsen som fører deg inn i Teft sitt rekrutteringssystem. Da kan vi behandle din søknad og dine opplysninger på en trygg og sikker måte.

Er dette av interesse for deg, søk på stillingen snarest.

Har du øvrige spørsmål kontakt Vibeke Moen, Anna Blom Rian eller Eivind Ruud Johnsen
Kontaktpersoner:

Vibeke Moen

Prosjektleder

976 25 431

vibeke@teft.no
linkedin icon

Anna Blom Rian

Rådgiver

900 73 999

anna@teft.no
linkedin icon

Eivind Ruud Johnsen

Partner og rådgiver

922 82 349

eivind@teft.no
linkedin icon