Devold of Norway søker Content Producer

Er du en sterk historieforteller, som er mer en gjennomsnittet opptatt av friluftsliv, i tillegg til å skrive gode tekster og produsere variert innhold? For vi ser nettopp etter et ungt friskt pust av en Content Producer som kan bidra til å skape de gode historiene som skal ut i alle flater. Du vil være et viktig ledd i markedsføringen og merkevarebyggingen av Devold of Norway.

Arbeidsoppgaver vil blant annet bestå av å bygge et sterkt og engasjerende innhold og dermed bidra til å opprettholde en konsistent tone-of-voice som representerer merkevaren. Du skal planlegge og implementere innhold og budskap i de forskjellige digitale kanaler og sosiale medier. Har du i tillegg kjennskap til SEO og kan skrive optimaliserte tekster på nett, blir vi ekstra glad. Du blir ansvarlig for levering av innhold til digitale kampanjer, inkludert kampanjesider, nyhetsbrev og poste-tekster. Det er derfor viktig at du har god innsikt i og forståelse av digital markedsføring og kan benytte forskjellige digitale plattformer og systemer. Du vil jobbe tett opp mot E-Com teamet på digitale leveranser. Selv blir du en del av vår markedsavdeling og vil rapportere til markedsdirektør.

Utdannelse og erfaring innen kommunikasjon, kreativ markedsføring eller journalistikk er viktig. Og vi ser helst at du har 2-3 års erfaring fra byrå eller markedsavdeling og/eller tidligere har hatt et ansvar for SoMe og er allerede dreven i innholdsproduksjon. Du må være flytende i norsk og engelsk, hvis du i tillegg kan noe tysk lover vi deg å få praktisere den også.

Som person tror vi du er kreativ, initiativrik og har stort eierskap til jobben du gjør. Vi er få, så du bør være proaktiv og selvdreven, med mulighet til å nå tidsfrister. Samtidig er det viktig at du liker å samarbeide og jobber godt i team.

Vi kan tilby deg en spennende jobb hvor du får store muligheter til å påvirke hvordan Devold skal jobbe og vokse fremover. Denne veksten vil også gjøre at det er mulig for deg å vokse med selskapet og få utviklet deg videre både faglig og personlig. Hos oss er strukturen flat og vi er en dyktig og engasjert gjeng som er opptatt av å ha det gøy på jobb. Vi kan også love deg mange lag med ull som vil vare livet ut.

Arbeidssted er på hovedkontoret vårt, som ligger i Langevåg, kun 7 min med hurtigbåt fra Ålesund. Så vi håper og tror at du liker vakre Ålesund og opplevelser i Sunnmørsalpene like godt som selve arbeidsoppgavene hos oss. Det skal nevnes at vi også har kontor i Oslo, så dersom du er perfekt for jobben, men ikke har tenkt til å flytte til Sunnmøre (ennå), vil vi fortsatt at du sender oss en søknad.

 

Vi tar ditt personvern på alvor. Vi ber deg derfor om å sende søknad og CV via lenken i annonsen som fører deg inn i Teft sitt rekrutteringssystem. Da kan vi behandle din søknad og dine opplysninger på en trygg og sikker måte.

Er dette av interesse for deg, søk på stillingen snarest.

Har du øvrige spørsmål kontakt Jannicke Østlie, Vibeke Moen eller Eivind Ruud Johnsen
Kontaktpersoner:

Jannicke Østlie

Rådgiver i Teft/Daglig leder LAB3 Talent

952 52 565

jannicke@teft.no

Vibeke Moen

Prosjektleder

976 25 431

vibeke@teft.no
linkedin icon

Eivind Ruud Johnsen

Partner og rådgiver

922 82 349

eivind@teft.no
linkedin icon