Det norske hageselskap søker ansvarlig redaktør

Hageselskapet er landets største organisasjon for hageglade mennesker. Nå søker vi en entusiastisk og nytenkende redaktør som vil være med på å skape spennende og relevant innhold som engasjerer medlemmene våre. 

I denne rollen vil du være ansvarlig redaktør for magasinet Norsk Hagetidend, vår nettside og sosiale medier. Vi ser etter deg som har god erfaring med redaksjonelt arbeid, inkludert produksjon av skriftlig og visuelt innhold. Du vil ha ansvar for å videreutvikle innholdet i samtlige kanaler og sørge for at det holder høy kvalitet og er relevant for våre medlemmer og andre hageinteresserte. 

Som redaktør vil du lede en erfaren og kunnskapsrik redaksjon. Vi ønsker oss derfor deg som motiveres av å veilede og utvikle et team av bidragsytere og samarbeidspartnere, og skape gode samarbeidsrelasjoner. Selv om interesse og kunnskap om hage er en fordel, vil vi også vurdere søkere med relevant erfaring fra andre fagområder. Først og fremst ser vi etter deg som vil spre kunnskap og inspirasjon om hage og grønne opplevelser, og som ønsker å utvikle innholdet og medlemstilbudet.

Arbeidsoppgaver i rollen: 

  • Utvikle og lede redaksjonell strategi for Norsk Hagetidend, Hageselskapets nettside og sosiale medier. 
  • Koordinere bidragsytere og samarbeidspartnere, samt interne avdelinger for å sikre at all informasjon publiseres i henhold til planer og standarder
  • Bidra til å øke trafikk og engasjement på sosiale medier, nettsiden, og for magasinet
  • Følge med på trender og utvikling innen digital kommunikasjon og bruke denne kunnskapen til å spisse innholdet vårt 

Til dette arbeidet er det viktig at du er en trygg kommunikatør med god språklig teft, erfaring fra tekstproduksjon og et godt visuelt blikk. Du kan formidle ulike temaer innen både inspirasjon og kunnskap på en forståelig måte. Det er en forutsetning at du kan vise til tidligere redaksjonelt arbeid og et pluss om du har kjennskap til  hvordan en medlemsorganisasjon fungerer. 

Som ansvarlig redaktør vil du få muligheten til å videreutvikle og styrke en godt etablert organisasjon med en økende medlemsmasse. Du får skape god verdi for våre medlemmer, som er hageglade, interesserte og kunnskapstørste. Vi skal beholde våre gode medlemmer samtidig som vi skal tiltrekke oss nye. Du vil være en faglig og solid støtte for alle som produserer innhold, og vil være med på å utvikle redaksjonen og kommunikasjonen i nye kanaler og med nye virkemidler. 

Vi ser etter deg som er nysgjerrig, lærevillig og interessert, og som vil motiveres av teamarbeid og fagansvar. Du er en god personalleder. Du er sterk og klar i meningene dine og tør å bli utfordret, samtidig som du er lydhør, spiller andre gode og har gode samarbeidsevner. 

Dine kvalifikasjoner:

  • Høyere utdanning innen journalistikk/kommunikasjon e.l. 
  • Forståelse for redaktørplakaten
  • Relevant arbeidserfaring, gjerne som leder, prosjektleder, innholdsansvarlig, journalist og/eller redaktør 
  • Grønn entusiasme, interesse og hageglede

Vi tilbyr en spennende og utfordrende jobb i en organisasjon med en viktig samfunnsrolle. Du vil ha muligheten til å påvirke og utvikle vår digitale tilstedeværelse, Norges største hagemagasin for norske forhold og formidle hagekunnskap til en bred målgruppe. Vi holder til i store og fine lokaler ved Brattlikollen/Ryen i Oslo, med en takterrasse og et hyggelig arbeidsmiljø.

Vi ser frem til å høre fra deg og gleder oss til alt vi skal skape for medlemmene våre – for bedre livskvalitet med grønne opplevelser.

Vi tar ditt personvern på alvor. Vi ber deg derfor om å sende søknad og CV via lenken i annonsen som fører deg inn i Teft sitt rekrutteringssystem. Da kan vi behandle din søknad og dine opplysninger på en trygg og sikker måte.

Er dette av interesse for deg, søk på stillingen snarest.

Har du øvrige spørsmål kontakt Anne Røkenes eller Julie Kathrine Andresen
Kontaktpersoner:

Anne Røkenes

Rådgiver

971 44 000

anne@teft.no
linkedin icon

Julie Kathrine Andresen

Prosjektleder

926 28 088

julie.andresen@teft.no
linkedin icon